nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: U ovom periodu, na meniju su nesporazumi i razočaranja, kojima treba ozbiljno da se pozabavite, da biste proširili svoju perspektivu i shvatanje ljubavi i emotivnih odnosa. Kriza je prilika da bolje razumete partnera, porodicu i sve koje volite i da kroz to razumevanje dublje sagledate sebe i proširite svoje kapacitete za ljubav, prihvatanje, opraštanje. Dakle, utišajte se i posmatrajte – gledajte sebe i svoje reakcije objektivno (ne dozvolite da ego preuzme upravljanje i da podlegnete ljutnji ili samosažaljenju). Bilo da ste u vezi, ili sami, u ovom periodu ćete se naći u situacijama koje vam nude dragocene lekcije, koje ćete moći da savladate, ukoliko ostanete smireni i ne pokušavate nikome ništa da objasnite. Samo gledajte i procesuirajte. 

POSAO: Dobar period za sticanje sledbenika, odnosno ostvarivanje produktivne saradnje i povezivanje sa novim poslovnim partnerima. Može se pojaviti mentor, ili investitor, neko ko će vam pomoći da ostvarite svoje ideje i planove. Možete aktuelizovati neke stare planove i realizovati ideje od kojih ste već odustali, jer vas je životni put odveo drugim pravcem. Mnogo ćete naučiti i otvoriti sebi nove mogućnosti, ukoliko ostanete pribrani, mirni i budni, spremni na svaki izazov. 

ZDRAVLJE: Možete imati smetnje vezane za nestabilnost srčanog pritiska, ili hormonski disbalans. Uravnotežite se zdravim navikama i mentalnim opuštanjem. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima podižete ulog – vi se menjate i samim tim se menja i vaš odnos. Pomozite partneru da razume kroz šta prolazite i da vam pruži podršku, jer se može osećati isključeno i sabotirati vas, u strahu da vas ne izgubi, ili pružajući otpor promenama koje ne razume. Na različitim ste pozicijama i nephodna je otvorena i neprekinuta komunikacija. Slobodni Bikovi maštaju o stabilnom ljubavnom odnosu, sa partnerom koji je sve što niko pre njega nije bio. I još se pitate da li tražite mnogo?! Da, tažite bajku, a ono što je realno nikako se ne uklapa u ono što želite. To ne znači da treba da spustite kriterijume, već da više radite na sebi, kako biste sami u potpunosti ispunili te standarde koje zadajete drugima. Kad osetite da vam je dobro sa sobom, tada je realno moguće da vam bude dobro i sa nekim drugim – iako nije savršen i bajkovit.  

POSAO: Stižu informacije i saznanja koja su vam potrebna, a dobar je period i za svaku vrstu učenja i unapređenja postojećih veština i znanja. Ukoliko vodite pregovore, ne oslanjajte se ni na šta što nije provereno i ozvaničeno, da biste izbegli sabotažu konkurencije. Intuicija vas nikada nije prevarila, pa se zato i sada oslonite na nju, kada birate trenutak za akciju i donosite odluke.

ZDRAVLJE: Period opuštanja, van svih planova i rasporeda – vodite račina da ne preterujete u jelu i piću, jer će vam biti teško da se vratite u formu.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: Stabilan period u partnerskim odnosima, ukoliko zadržite strpljenje pred nekim partnerovim hirovima i slabostima. Posmatrajte stvari iz šire perspektive i na duhovit način, pa ćete prevazići nesporazume i nervozu. Slobodni Blizanci se mogu naći u središtu romantičnih zbivanja – možete sresti srodnu dušu, na vrlo filmski način, a možete doživeti i razne zaplete u duhu romantičnih komedija. Ako zadržite sposobnost da se smejete sebi i svojim slabostima, moći ćete da se dobro provodite i zabavljate, a ako preterano dramite, možete zamoriti i obeshrabriti nekog ko pokušava da vam priđe i da vas razume. 

POSAO: Vaši planovi i očekivanja su realni, pa nemate razloga da se osećate nesigurno. Ukoliko se poslovna klima menja, sarađujte sa promenama i pratite trendove, jer imate podršku zvezda za stvaranje stabilne platforme za buduće akcije i planove. Lični rast i razvoj odražavaju se na poslovni uspeh i finansijsku dobit, zato budite odgovorni, učite na sopstvenim greškama i ne ponavljajte ih. 

ZDRAVLJE: Trošite mnogo mentalne energije, pa vam je potrebno da završite dan u opuštenoj atmosferi, van svih obaveza i stresova. Moguće aktuelizovanje hroničnih problema i slabosti. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: Planetarni uticaj donosi sukobe u partnerskim odnosima, ali neizbežna napetost, ljutnja, razočaranje, nemaju tendenciju da vas odvedu u udaljavanje i gašenje odnosa, već upravo suprotno. Kroz konfrontaciju ćete doći do dubljeg razumevanja i veće bliskosti. Slobodnim Rakovima takođe predstoji buran emotivni period, čija je svrha da bolje upoznate sami sebe, da se oslobodite nekih iluzija (koje prosto niste hteli da prevaziđete i proglasili ste ih za svoje standarde i ljubav kakvu zaslužujete) i da proširite perspektivu. Neće vam se sviđati da se suočavate sa sobom, osećaćete se izloženo, možda i uvređeno i povređeno, ali na kraju ovog perioda će vam mnogo šta biti jasnije. 

POSAO: Možete dobiti primamljivu ponudu od bivših saradnika i poslovnih partnera, sa kojima ste već imali problema – budite oprezni i skeptični prema obećanjima. Neki nepredvidivi momenti će vas primorati da menjate planove i da se prilagođavate, a kreativno prevazilaženje teškoća će vam doneti pohvale i priznanja koje zaslužujete. 

ZDRAVLJE: Organizujte sebi aktivan odmor, vezan za sport, rekreaciju, boravak u prirodi, ili neki kulturni sadržaj – to će vam opustiti živce i napuniti baterije. 

Comments