nedeljni horoskop STRELAC Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: U ovom periodu ćete morati da se suočite sa problemima koje ste dugo potiskivali i izbegavali, a to je samo početak. Potrebno je da pronađete način da zajednički rešite kompleksna i osetljiva pitanja, odnosno, da pokrenete njihovo rešavanje – budite spremni da istrajete kroz taj proces. Slobodni Strelčevi susreću se sa brojnim izazovima – otvoreni ste za nova iskustva i avanture, ali zapitajte se šta vam je od toga zaista potrebno i pokušajte da ne preterujete, da se ne biste posle osećali loše. Neke granice nije potrebno pomerati, samo zato da biste dokazali da ste otvorenog uma i da vas ništa ne uznemirava. 

POSAO: Može doći do odlaganja sastanka ili planova, koji su vam bili važni, ali nemojte biti razočarani ili ljuti zbog toga – sačuvajte energiju za predstojeći period koji će vam doneti niz sitnih neprijatnosti, oštrih reči, nesporazuma, novčanih gubitaka. U središtu ste vrlo burnih i kontroverznih energija, pa ostanite fokusirani i pribrani, da biste ublažili njihov uticaj. Stabilizujte položaj koji imate i obavljajte zadatke onim redom kojim se pojavljuju. 

ZDRAVLJE: Umanjite uticaj uma i osnažite svoju intuiciju i osetljivost – to će vam sačuvati nerve i zdravlje u ovom napetom periodu. 

nedeljni horoskop JARAC Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: Skladan raspored planeta na ljubavnom planu donosi pozitivne promene. Možete preduzeti neke praktične akcije sa partnerom, na preuređenju prostora, po pitanju investicija, ili odlaska na odmor. Sve što preduzmete zajedno, biće uspešno. Slobodni Jarčevi će morati da obavljaju neka neprijatna suočavanja i razgovore sa bliskim osobama, članovima porodice ili prijateljima. Harmonija kojoj težite nije na vidiku – imate puno posla sa postizanjem lične stabilnosti, kroz raščišćavanje nekih napornih i toksičnih odnosa. Da bi ljubav ušla u vaš život, morate joj napraviti mesta. 

POSAO: Bez obzira na to da li neko iz vašeg neposrednog okruženja odobrava vaše planove, ili ne, to ne treba da utiče na vas – ono što ste započeli sprovedite do kraja. Preduzmite rizike koji se otvaraju na vašem putu, shvatite ih kao iskušavanje sopstvene volje i hrabrosti. Vaše samopouzdanje u saradnji sa intuicijom, vodiće vas kro sve prepreke i nejasnoće. 

ZDRAVLJE: Proširite svoja interesovanja u svim životnim aspektima – bavljenje sobom i ličnim razvojem, doneće vam jasnoću koja vam je potrebna. Mogući prolazni zdravstveni problemi vezani za kosti i zglobove. 

nedeljni horoskop VODOLIJA Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: Druženje i brojni susreti podižu ulog u ljubavnoj igri – u partnerskim odnosima donose izazove i iskušenja kroz pojavu treće osobe, koja izaziva oduševljenje i fascinaciju. Bićete u situaciji da osetite ili izazovete ljubomoru – i to opravdano – a zadatak vam je da to osećanje prihvatite i da sa partnerom otvoreno razgovarate o svojim željama i potrebama. Slobodne Vodolije žude za intelektualnom i duhovnom stimulacijom, pa ako pored sebe imate takvu osobu, ili ako je upoznate, vaša osećanja će se tiho razvijati i eskalirati u trajnu privrženost i duboku povezanost. 

POSAO: Tvrdoglavost vas može sprečiti da pravilno procenite situaciju u kojoj se nalazite i doneti veliko razočaranje, ako ne pokažete strpljenje i samokontrolu. Razgovarajte o svojim idejama sa osobama od poverenja i sarađujte sa promenama koje dolaze. Odgovorno se pozabavite zadacima koji su deo vaših planova i zaštitite svoje interese. Izbegnite svako impulsivno ponašanje i donošenje odluka, pokažite strpljenje i diplomatiju. 

ZDRAVLJE: Moguća nervoza, napetost, glavobolja. Potrebno vam je da razrešite unutrašnje konflikte, da biste mogli da se opustite i odmorite. 

nedeljni horoskop RIBE Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: Otvorena komunikacija je neophodna da biste u ovom periodu postigli razumevanje i sklad u partnerskim odnosima. Iskrenost, poštovanje i poverenje ne smeju biti poljuljani ili zanemareni, ukoliko želite da sačuvate odnos i da rešite neke bitne probleme. Slobodne Ribe se mogu povezati sa nekim ko će stalno preispitivati njihove namere i pokazivati nevericu i sumnju – iako vam je ovo nova i izazovna situacija, zapitajte se da li vam je potrebno da prolazite kroz to, ili je bolje da nađete nekog ko je siguran u sebe i otvoren i ne pretpostavlja da svi kriju svoje namere i ugrožavaju ga. 

POSAO: Možete se naći u pregovorima o budućim aktivnostima koje ste dugo priželjkivali i planirali, ali još niste započeli. Morate i dalje biti strpljivi, a komunikacija sa odgovornima će biti naporna. Ukoliko pronađete kreativan pristup problemima, lakše ćete ih rešiti. Ribe koje se bave umetnošću i zanatima, imaće veoma produktivan i uspešan period. 

ZDRAVLJE: Emocije vas preplavljuju i savlađuju – sačuvajte realnu perspektivu i pronađite opuštanje i regeneraciju u prirodi, muzici, meditaciji i samoći. 

Naslovna fotografija: instagram.com/fashion.voyage

Brankica Milošević

Comments