nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: Dobar period za sve vrste prisnih i ljubavnih odnosa, za unapređenje i produbljivanje postojećih veza, kao i za povezivanje sa novim osobama, osvajanje nečijeg srca i početak veze. Ključ dobrih odnosa je komunikacija, a vama će biti vrlo lako da se u ovom periodu otvorite i povežete sa drugima, naročito kroz zajedničku zabavu i zanimljive aktivnosti i sadržaje. Slobodnim Lavovima se može desiti da svoju pažnju usmere na osobu koja ne zaslužuje mesto u njihovom životu. Lako je poručiti vam da budete oprezni, ali to nije pitanje izbegavanja neprijatnog iskustva, nego pitanje shvatanja zašto vam je takvo iskustvo potrebno. Ako ste svesni i posmatrate sebe, manje ćete se opeći i lakše isceliti. 

POSAO: Poslovna perspektiva zahteva od vas da osigurate svoju poziciju, tako što ćete prestati da se osvrćete na ono od ranije, analizirati ono što je aktuelno i razmisliti o tome kuda tačno želite da krenete iz ove tačke. Budite otvoreni za promene i nemojte im se opirati. Svaka vaša akcija sprovdena u saradnji sa savremenim tokovima, uz jasnu viziju budućnosti koju želite da stvorite, doneće vam uspeh i nagradu. 

ZDRAVLJE: Zdravi ste i snažni i puni energije – možete da iznesete sve što je pred vama. Ipak, vodite računa da se ne iscrpljujete i ne odričete sna. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: Romantika će biti prilično zanosna u ovom periodu, a ako ste čekali da upoznate nekog posebnog, ko će vas „oboriti s nogu“, taj neko se može pojaviti prosto niotkuda i oduzeti vam dah. Možete se otimati i pokušavati da zamaskirate osećanja, neće vam uspeti da slažete sebe – odbrambeni mehanizmi se kvare i ne funkcionišu, pa je bolje da se odmah prepustite. U partnerskim odnosima je potrebno da budete taktični i imate razumevanja za partnerove hirove i slabosti. Ipak, ukoliko vaša lična dobrobit zavisi od nekih njegovih predloga i akcija koje vas uznemiravaju ili ugrožavaju, zauzmite se za sebe sa svom čvrstinom i autoritetom koji imate – mirno i bez drame. 

POSAO: Ne krećite u nove aktivnosti, ako niste sve korake razradili i osmislili. Ako morate da donesete neke bitne odluke, ne žurite, prikupite sve informacije i mišljenje svih koji mogu da vam kažu nešto mudro, a zatim i to „prespavajte“ odnosno, isprocesuirajte i zaključite šta je za vas najbolje. Ako spremate neki projekat, ne govorite o svojim idejama nikome ko nije direktno uključen i angažovan. 

ZDRAVLJE: Potrebno opuštanje pronađite u nekom salonu za masažu, ili spa centru. Telesno opuštanje i uživanje je najbolji recept za zdravlje u ovom periodu. 

 

nedeljni horoskop VAGA Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: Planetarni uticaj vam donosi mnogo užurbane energije, pune života i dešavanja, što će vas prosto preporoditi – bićete harizmatični kroz sve svoje akcije i poduhvate i krajnje privlačni. Ukoliko ste slobodni, to će vam doneti brojne prilike za avanturu, mnogo flerta i uzbudljivih osećanja, a zvezde vam savetuju da uživate u komplimentima i udvaranju i da ne očekujete da će se nešto ozbiljno iz toga izroditi. Uživajte u sebi. Ukoliko ste u partnerskom odnosu, veza će vam oživeti, partner će vas posmatrati kao da je i sam iznenađen vašom harizmom i šarmom – ako je zaboravio zašto vas je odabrao i zavoleo, sada će se setiti i znaće koliko ima sreće!

POSAO: U ovom periodu planovi vam se mogu neočekivano promeniti i dovesti do nagomilavanja i opterećenja obavezama, koje uopšte niste očekivali. Poslovni problemi zahtevaju standardan i temeljan pristup – ništa nećete završti “časkom“ i u poslednjem trenutku, zato odredite prioritete, pre nego što se suočite sa probijanjem rokova i nezadovoljstvom zbog vama nesvojstvene neefikasnosti. Pažljivo odmerite svoje reči i postupke. 

ZDRAVLJE: Suočavanje sa emocijama omogućiće vam da njima upravljate (a ne one vama) – potrebnu jasnoću postići ćete meditacijom i opuštanjem. Vaše telo reflektuje vaše mentalno staje.

nedeljni horoskop ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 7. maj – 13. maj

LJUBAV: Trenutni nivoi energije i planetarni uticaji pomutiće vam uobičajenu stabilnost i pozitivnost. Prijatni trenuci mogu biti narušeni nekim nejasnim situacijama, spletom okolnosti koje vam deluju sumnjivo, a može se umešati i neka treća osoba, koja namerno izaziva nesporazume i spletkari. Ostanite strpljivi i nemojte sumnjičiti partnera – ako pokažete nepoverenje, možete ga mnogo povrediti. Slobodne Škorpije bi trebalo da se u ovom periodu distanciraju od drugih – tako ćete izbeći „mutne radnje“ kojima pogoduje nizak energetski naboj i raspoloženje nekih osoba, koje nisu vredne vaše pažnje. Držite se dalje od svih toksičnih osoba i odnosa, usredsredite se na sebe i bavite se svojim unutrašnjim sadržajima i sopstvenim razvojem. 

POSAO: Ukoliko je vaš posao bavljenje politikom bilo koje vrste, pazite da vas drugi ne isprovociraju i ne uvuku u svoje igre. Može vam se desiti da budete isprovocirani i kažete ili učinite nešto što će vam naneti štetu. Ostanite strpljivi i taktični i bavite se postavljanjem svojih ciljeva i razrađivanjem koraka za njihovo ostvarenje. Analizirajte svoja dostignuća, da biste izbegli greške. 

ZDRAVLJE: Nervi su vam na udaru – okidači su labavi i sve ih okida, pa zato preduzmite sve što je potrebno da zadržite duševni mir i mentalnu stabilnost. 

Comments