ovan211111111111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Ove nedelje ćete imati mnogo toga u planu, a činiće vam se nedovoljno vremena da sve što ste isplanirali ostvarite. Međutim, to ne znači da treba da žurite i koristite se nekim “nedozvoljenim” sredstvima, već je neophodno da dobro organizujete svoje vreme. Nemojte se oslanjati ni na koga, izbegavajte svađe, a naročito bilo kakve veće finansijske transakcije. Kada je o ljubavnom planu reč, ova nedelja će biti vaša nedelja, pa će vam flert biti omiljeni hobi, a imaćete i dosta ljubavnih ponuda. Za zauzete će ovaj period biti malo naporniji, jer će proraditi vaša tvrdoglavost, pa se nećete smiriti sve dok ne ostvarite ono što ste naumili.

bik111111111111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Okolnosti na poslovnom planu ove nedelje počinju da se menjaju i samo od vas zavisi kakav će biti konačni rezultat. Sada je vreme da budete mudri, ali i da ne preterujete sa preuzimanjem obaveza na sebe. Brinu vas i finansije, pa ove nedelje nemojte imati veće izdatke. Kada je o ljubavnom planu reč, između vas i osoba koje su vam se u skorije vreme pojavile u životu postoji neverovatno jaka fizička privlačnost, ali vi niste spremni da bilo šta uradite i jednostavno previše razmišljate. Zato je neophodno da se opustite i uživate u svakom trenutku, dok zauzeti Bikovi teže nekoj promeni u vezi, ali im se čini da partner ne želi da bilo šta menja.

blizanci211111111111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Ovo nije vreme za krupne promene na poslovnom planu, jer se vi osećate pomalo izgubljeno, a neophodno je i da obratite pažnju na finansije, naročito ukoliko sarađujete sa nekim, jer sigurno ne želite da imate suvišne izdatke. Na ljubavnom planu polako prolazi loš period, pa slobodne Blizance počinju da privlače nešto drugačije osobe, dok će zauzeti Blizanci tokom ove nedelje odlučiti da konačno nešto promene u ljubavnom odnosu koji poslednjih nedelja nije bio na zavidnom nivou, što će imati pozitivne efekte samo ukoliko ne umešate treću osobu u vaš odnos.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments