jarac211111211111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Ambiciozni Jarčevi u ovom periodu neće imati problema na poslovnom planu, pa će raditi punom parom, a imaće i neke dobre poslovne poteze. I finansijska situacija će vam se popraviti tokom naredne nedelje. Na emotivnom planu vi i dalje lutate. Kojeg god da ste statusa, pruža vam se prilika da uđete u tajnu vezu, ali vam to ne preporučujemo ukoliko ste već u vezi, jer možete biti otkriveni. Slobodni Jarčevi će želeti avanturu koja im nije svojstvena, samo kako bi se nakratko pokrenuli. Ovo će ipak biti miran period za vas na ljubavnom planu.

vodolija211111421111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Iako ste navikli da budete aktivni, u ovom periodu vam se neće mnogo toga dešavati na poslovnom planu. Nemojte prenagljivati u donošenju odluka samo zato što nemate šta da radite, dok je ova nedelja povoljna za sve one koji već duže vreme rade na nekim projektima. Na emotivnom planu bi slobodne Vodolije trebalo da se okrenu oko sebe, jer neka osoba već izvesno vreme pokušava da privuče vašu pažnju, dok su zauzete Vodolije dugo usmerene na sebe i svoje potrebe, pa ćete ove nedelje znatno popraviti vaš odnos sa partnerom.

ribe211111221111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Veoma je bitno da ne pričate puno o svojim planovima za budućnost, jer u vašem poslovnom okruženju postoji izvesno rivalstvo koje bi vam moglo doneti brojne nepogodnosti na poslovnom planu. Budite oprezni i u komunikaciji sa šefovima, ne pravite krupne poslovne promene i ne oslanjajte se baš na sve informacije koje dopiru do vas. Odlučni ste da promenite nešto i na emotivnom planu, pa vam ovaj vikend može doneti lepa poznanstva. Sve može početi kao interesantna avantura, a prerasti u nešto više. Zauzete Ribe će osvežiti odnos sa svojim partnerom, pa će se strast i emocije brzo razbuktati.

Jasna Đorđević

Comments