vaga211111111111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Vage na poslovnom planu očekuju veoma bitne povoljne aktivnosti, pa je neophodno da ih iskoristite na pravi način i, naravno, u sopstvenu korist. Mnogi od vas mogu i statusno i finansijski napredovati, dok bi nezaposlene Vage mogle da nađu novo zaposlenje, i to u struci. Na ljubavnom planu ćete privlačiti pažnju i poglede suprotnog pola, a imaćete i flert sa osobama koji se na kraju neće završiti vezom. I zauzete Vage će ove nedelje koketirati sa suprotnim polom, što će probuditi vaše samopouzdanje, a moguće je i da vam se dopadne osoba koja je mlađa od vas.

skorpija211111111111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Posle mnogo vremena, konačno imate osećaj da nešto možete da promenite na poslovnom planu i to ćete konačno i uraditi. Predstoji vam povoljan period i kada govorimo o finansijskoj situaciji, pa tokom ove nedelje možete dobro zaraditi. Na ljubavnom planu imate potrebu da se izolujete jer vam nijedna osoba neće biti dovoljno interesantna. Međutim, ako negde otputujete, može vam se desiti avantura. Ako ste u protekle dve nedelje upoznali nekoga, moguće je da će odnos između vas ohladiti, dok će zauzete Škorpije biti veoma impulsivne u odnosu sa svojim partnerom. Ali ne brinite, situacija na ljubavnom planu će se uskoro promeniti.

strelac211111111111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Na poslovnom planu možete imati neprijatne situacije, jer će neko od saradnika pokušati da vam nešto smesti, ali to ne treba da vas brine, jer već znate ko je u pitanju. Nikako ne posustajte i ne reagujte burno, jer je mnogo toga ove nedelje na vašoj strani. Finansijska situacija je blago poboljšana, ali je vrlo važno da se dobro organizujete kako ona ne bi bila lošija nego u prethodnom periodu. U ljubavi imate mogućnost da birate između više opcija, ali je problem što ni vi sami ne znate šta želite. Mnogi od vas bi zbog toga mogli da se nađu u duplim vezama, dok zauzete Strelčeve konačno očekuje mirniji period u odnosu sa partnerom.

Na sledećoj strani pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments