rak211111111 111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Kako još uvek pokušavate da prebrodite brojne prepreke na poslovnom planu, mnogo toga će zavisiti upravo od vas, dok je dobra okolnost velika količina energije koju posedujete. Bolji period dolazi, ali ove nedelje nemojte praviti bitne i krupne promene, kako se stvari ne bi izjalovile. Na ljubavnom planu vam se i ove nedelje neprestano meša staro i novo. Slobodni Rakovi mogu obnoviti kontakt sa nekim ili im se može pojaviti osoba koja je mnogo slična njihovoj prošloj ljubavi, dok bi zauzeti Rakovi definitivno mogli da uđu u trajnu vezu, uprkos svađama sa partnerom koje su obeležile prethodni period.

lav211111111111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Ovo je period kada se osećate rasterećeno i jako, ali to ne znači da treba da budete previše samouvereni i ambiciozni, već da budete odmereni u svemu. Najbolje bi bilo da se držite proverenog i da ne eksperimentišete previše, a vodite računa i da svojim izjavama ne uvredite neke osobe na poslu. Na ljubavnom planu ćete, s druge strane, imati mnogo interesantnih trenutaka jer ćete, ma kog da ste statusa, privlačiti pažnju suprotnog pola. Slobodni Lavovi bi mogli da upoznaju nekoga na putu ili preko posla, dok bi zauzeti Lavovi mogli da se suoče sa partnerovom ljubomorom, što je dobra prilika da produbite vaš zajednički odnos.

devica211111111111 Nedeljni horoskop: 12. septembar   18. septembar

Ovo nije vaš period kada govorimo o poslovnom planu, pa je zato vrlo važno da vodite računa i budete pažljivi u svim poslovnim odnosima. Budite kreativni i ističite se, jer ćete samo tako postići mnogo, naročito na finansijskom planu. Ali, pazite da vam neke kolege ne nanesu štetu. Na emotivnom planu vas čekaju interesantni razgovori sa ljudima koji su vam dosta slični, dok svoju novu simpatiju možete upoznati i na veoma interesantan način (na primer, preko Interneta). Zauzete Device će se mnogo zbližiti sa svojim partnerom, pa će ljubav i strast svakim danom biti sve veća i jača.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments