ovan2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart

Vaš znak će definitivno moći da se nosi sa poslovnim izazovima savremenog doba. Vi ćete biti oni koji će, sa istim zanosom, energično, i ne razmišljajući da li vetar duva u leđa ili lice, ići napred. Za vas će ljubav biti pogonska energija. Akcija. Strast. Ne tek puko gledanje zalazaka sunca i naricanje nad sopstvenom sudbinom. Nećete čekate da vam se ljubav desi, vi ćete je tražiti. Energetska nestabilnost će biti glavni izazov sa kojim će vaše telo morati da se izbori.

bik1 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
Period nije povoljan, ni u poslovnom, ni u finansijskom pogledu. Suočavanje sa gubitkom u vašem slučaju nije ni malo prijatno. Šta će se konkretno dešavati, zavisiće od vašeg trenutnog statusa, dosadašnjeg života i mnogih drugih okolnosti. Očekuju vas poteškoće i na ljubavnom planu. Pogotovo žene. Morate više raditi na stvarima koje su dugotrajne, na svemu onome što neće porušiti neka prolazna nepogoda. Rizični organi su bubrezi i koža.

blizanci2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
Pošto ćete biti suočeni sa gorkom istinom da su posao i finansije ipak moranje, odlučićete da, ako već morate da radite, bude vam barem zabavno. Nažalost u ovoj nedelji i pored toga što ćete se truditi i dosta raditi rezultati će izostati. Za vas će ljubav biti jedan od načina da se osećate lepo do onog momenta kada vam postane dosadno, tada ćete krenuti u potragu za novom avanturom. Dim cigarete je smrt za vaša pluća. Čist vazduh prirodni lek.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Posetite sajt agencije Sirius www.agencija-sirius.com i njihovu Facebook stranicu.

Comments