rak2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
Rukovodićete se emocijama ali čvrsto stajati na zemlji, bićete zapaljivi ali pravedni, bićete vizionari ali praktični. Moraćete da donesete važne i teške odluke. Proživljavaćete mnogo toga u svojoj svesti. Možda će vam se desiti da vas razočara partner, možda ćete neko vreme biti sami, ali vas neke ljubavi nikada neće izneveriti niti napustiti, poput patriotizma, kao i ljubavi prema deci i majci. Želudac, jetra i gušterača su vam slabije tačke.

lav2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
Bićete neumoljivi i nezainteresovani za druge, sve dok vam ne zatrebaju. Zarad povoljnijih razvoja događaja u ovoj nedelji, pomislićete da je sve to zarad vaše sposobnosti, u čemu ćete prilično grešiti. U ljubavi će biti svega. I strasti, ushićenja, suza i boli, spajanja i razdvajanja. Udahnite duboko, naoružajte se strpljenjem, mudrošću i upornošću. Psihološko rastrojstvo je najblaži oblik onoga što bi moglo da vas snađe.

devica2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
Bićete savršen radnik ma šta i gde god radili. Polako vam se bistri svest, vraća vam se sposobnost dobre procene i analitičnosti, postajete samouvereniji. Vas neće otpuštati i menjati drugima. U ljubavno emotivnom životu teško će biti dopreti do vas, ali to vaše nepristupačno ko osvoji biće obasut čistom ljubavlju. Prema voljenoj osobi bićete pažljivi i razneženi. Pojedine, prvenstveno površne veze, biće u krizi. Izbegavajte mračne prostore, klonite se teških i mračnih ljudi.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Posetite sajt agencije Sirius www.agencija-sirius.com i njihovu Facebook stranicu.

Comments