vaga2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
Tražićete lepotu i u poslu, pa ćete drugima u okruženju delovati neprilagođeno, usporeno i naivno. Verovatno zbog toga neće biti nagrada i unapređenja, ali vas to neće mnogo ni potresti. Ma kakav da je vaš trenutni ljubavni status krajnji ishod će biti pozitivan. Možda neće biti tako uzbudljivo kako ste očekivali, ali i dalje će biti dovoljno lepo i vredno življenja i uživanja. Sređivanje situacije u kući. Nema pogoršanja zdravstvenog stanja.

skorpija2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
Uspevaćete da dublje sagledate život, da odvojite bitno od nebitnog. Sve što vam se bude dešavalo imaće značajnog uticaja na budućnost, kako sticanje novih znanja tako i porazi. Čitavim svojim telom zračićete i odisati seksualnom energijom, bilo da je lepa ili ružna. Osetićete dobre vibracije na planu ljubavi. Lep provod sa voljenom osobom, mogućnost odlaska na duži poslovni put. Definitivno dolazi do pozitivnog raspleta dogadjaja.

strelac2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
U ovoj nedelji biće puno kontakata, ideja, noviteta. Rutinu ćete zameniti kreativnošću, umor ćete savladavati entuzijazmom. Ni materijalni stimulansi neće nedostajati. U ljubavnim odnosima od vas će zavisiti da li ćete nešto izgraditi ili razgraditi. Možda neće biti fatalnih ljubavi ali će vam biti prijatno, toplo oko srca. Ono što unesete kroz hranu u narednom periodu biće od vitalnog značaja za stanje čitavog organizma.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Posetite sajt agencije Sirius www.agencija-sirius.com i njihovu Facebook stranicu.

Comments