jarac2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
Bićete ozbiljni i moćni, sposobni da upravljate i vodite. Čak iako niste na visokom položaju držaćete se uspravno. Činiće vam se da nema nikakve perspektive jer nema promena pozicija, što u ovom trenutku uopšte nije loše. Partner će dobiti na značaju.Tešiće vas prisustvo jedne drage osobe na koju ćete se potpuno osloniti. Lošija situacija kod žena. Odvojte mnogo više vremena i ljubavi za najbliže. Aspekti po pitanju zdravlja nisu baš najbolji.

vodolija2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
Nesvesno ćete malo prikočiti u poslu, što je izuzetno pametna odluka. Nije vreme za junačenje. Nerviraće vas što se ništa ne dešava, a to je baš ono što je za vas trenutno i najbolje. Ljubavi vam neće nedostajati, nailazi vreme spajanja, a ne razdvajanja. Kreativnost će vam biti veoma ispoljena i kroz ljubavno seksualne odnose. Bićete u isto vreme i ushićeni i uplašeni. Nedostajaće vam optimizma, u ovoj nedelji sledi poboljšanje za bolesne.

ribe2 Nedeljni horoskop: 14. mart   20. mart
Teško ćete se izboriti sa samim sobom, to je vaša najveća bitka u kojoj morate da pobedite da biste napredovali. Povoljne okolnosti biće ipak na vašoj strani. Neočekivani finansijski dobici. Pošto često nemate mere, preterivaćete i u ljubavi. Svakako vam neće biti dosadno. Na vašu sreću imaćete stalnu, moćnu podršku voljene osobe. Iznenadićete se kako neke stvari brzo i lako mogu da se promene. Zdravstveno stanje promenljivo.

Posetite sajt agencije Sirius www.agencija-sirius.com i njihovu Facebook stranicu.

Comments