ovan21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Bilo da ste na vrhu ili pri samom dnu, doći će do poboljšanja po svim osnovama. Biće vam otvoren put ka uspehu, a na vama će biti da pružene prilike iskoristite. Ono što će vam se dešavati u emotivnom životu donekle će zbunjivati vašu prostodušnu prirodu. Muški Ovnovi će tražiti mirniju stranu ljubavi. I kod žena će biti slično, uz pojačanu dozu romantike i mistike. Kod vas uvek ima prečih stvari od zdravlja. Ako vas nešto i zaboli, potiskivaćete bol.

bik11 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Punoća života po vama može da se ostvari samo ukoliko imate novca kojeg će nažalost u narednom periodu nedostajati. Vaš lični sistem uverenja je postojan i to će vam pomoći da prebrodite teške trenutke u poslovnom i u emotivno ljubavnom životu. Imaćete utisak kao da se čitav kosmos urotio protiv vas. Nekima će samo ostati “gorak ukus” u ustima, dok će drugi biti u situaciji da okrenu novi list. Ne treba da vas začudi destabilizacija zdravstvenog stanja.

blizanci21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Nećete znati da se nosite sa neraspoređenim vremenom. Ostavljatećete utisak užurbane i zaposlene osobe. Bićete otvoreniji, finansije i poslovi će da krenu na bolje. Vaš zarazni optimizam će biti nešto bez čega nećete moći da idete napred. U jednu od potraga za ljubavlju ući ćete ove nedelje. Neki će pronaći ono što traže na prvom koraku, neki će morati još da tragaju. Pluća su vaša “ahilova peta”, organ koji treba negovati pre nego što zavapi.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Posetite sajt agencije Sirius www.agencija-sirius.com i njihovu Facebook stranicu.

Comments