jarac21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Naporno ćete raditi, odricati se mnogo toga i imaćete jasnu strategiju šta i kako dalje. Retko ćete se smejati, bićete škrti i na rečima i sa novcem. Da bi izbegli veće krize moraćete da budete mudri i oprezni. U ljubavi, kao i u poslu, pristupaćete racionalno i ozbiljno. Zato tražite partnera za čitav život i naći ćete ga. Ta osoba će vas okrepiti i podići, kao kad voda natopi zemlju, pa izraste divno bilje. Smanjite opsednutost poslom, za vaše dobro.

vodolija21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Bićete hrabri do ludila, briljantnog uma, sigurni u sebe, nepredvidivi, sa teškim karakterom koji ne trpi autoritete, pa će vam posao običnih radnika teško padati. Okolnosti počinju da se komplikuju pa će vam trebati mnogo snage, strpljenja i mudrosti da prevaziđete krizu koja će nastupiti. Svaki korak ka vezivanju će vas odbijati i plašiti. Onaj ko shvati da se vetar ne može zauzdati, ali se može iskoristiti, imaće vas. Zdravlje više nego dobro.

ribe21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Svi kontrasti i ekstremi vaše ličnosti će izbiti u prvi plan. Teško će vas drugi razumeti, mada ni sami sebi nećete biti jasni. Bićete veoma aktivni, ali sa naglim i čestim promenama kako u ponašanju tako i u raspoloženju. Vratićete se svojim najvećim kvalitetima i vrlinama, probudićete umetnika u sebi. Ako vam se učini da se ponašate i osećate netipično za vašu pravu prirodu, ne brinite, to su samo planete odlučile da vam udahnu malo drugačije energije.

Posetite sajt agencije Sirius www.agencija-sirius.com i njihovu Facebook stranicu.

Comments