rak21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Borba dobra i zla će se voditi i u vama. Kad krajnji rezultat bude pozitivan, smatraćete da je to zbog vaših ispravnih odluka, kad bude negativan, pravdaćete se da je to zbog zle sudbine. Kod vas će biti duboko usađen osećaj roditeljstva i pripadnosti. Izgleda da ćete morati nešto vredno da izgubite da biste shvatili šta ste imali. Ovo je sedmica koju biste trebali da iskoristite za svršavanje svih poslova, za kristalisanje odnosa sa partnerom, za jačanje organizma.

lav21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Pomislićete da ste veći i od najvećeg i da ste jedini kovač svoje sreće. O, kakve li zablude! Budite ponizni i smerni i zahvalite se nebesima na darovima koje vam daje, jer to neće trajati večno. Iskoristite povoljne vetrove, ali se ne ponesite previše. Biće potrebno vaše potpuno angažovanje na svim poljima. Pokušavaćete da date najbolje od sebe, da zabavite, da svojim duhom i šarmom osvojite. Da privučete. Da pronađete svoju srodnu dušu. I mnogi će uspeti.

devica21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Bićete ponosni na sebe. Posao će krenuti, ne nešto spektakularno ali dovoljno za tekuće potrebe, bićete sigurni u svojoj utvrdi, nivo stresa će biti na minimumu. U ljubavnim odnosima je neophodno da vodite računa o onome što izgovorite. Očas bi jedan običan razgovor mogao da se završi nesporazumima i svađom. Gledajte da rizično ponašanje svedete na minimum. Ne odgovarajte na agresiju agresijom, osvetoljubivost ostavljajte kod kuće.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Posetite sajt agencije Sirius www.agencija-sirius.com i njihovu Facebook stranicu.

Comments