vaga21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Uživaćete u lepoti prirode, umetnosti, duha, pa će vas ta potreba za lepim terati da budete sve bolji. Kada u poslu nastupi napetost, kada se budu tražila brza rešenja, nećete moći potpuno da odgovorite. To se neće bitno odraziti na vaš trenutni status. Za vas će ljubav biti preka potreba, nećete biti sami, mnoge će Vage postati roditelji. Za neke će to biti novo, a za neke ponovljeno iskustvo. Usamljene očekuje buran društveni život i romantična veza.

skorpija21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Bilo da radite kao fizički radnik ili ste neko ko upravlja novcem drugih ljudi, u poslu ćete uspevati da odvojite bitno od nebitnog. Svaka promena koja će nastupiti, a biće ih nekoliko, obogatiće vas. Iz svake sledeće situacije ćete izaći jači i mudriji. Seksualni magnetizam na vama će biti nemoguće ne osetiti, a mnogi se neće moći ni odupreti. Ljubavni spektakl će i za vas i za one oko vas biti zagarantovan. Otporni ste na one sitne i dosadne boljke.

strelac21 Nedeljni horoskop: 21. mart   27. mart

Vama bi ostali znaci mogli da pozavide na sreći i povoljnim okolnostima koji će vas pratiti ovih narednih dana. Proživećete mnogo toga dobrog. Tražićete dubinu u svemu, imaćete potrebu da znate, čujete i vidite više. Ono što vam treba u ljubavi teško se pronalazi. Zato, kada se pojavi prilika, a mnogima će se pojaviti, treba je čvrsto ugrabiti i ne puštati. Jednom u životu istinski volite i morate prepoznati tu ljubav. Izbegavajte zavidne ljude.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Posetite sajt agencije Sirius www.agencija-sirius.com i njihovu Facebook stranicu.

Comments