ovan211111111121 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad biste mogli da se zaljubite na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobaveznim druženjima uz kafu ili na putu do fakulteta ili posla. Ako ste u vezi, vrlo je moguće da ćete otići na zajedničko putovanje.

Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, te da postupite realno i pametno. Važno je da nađete vremena za odmor jer će vam nedostajati energije.

bik211111111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Mnogo se opterećujete time šta okolina misli o vama i vašem partneru. Stalno ste pod pritiskom zbog toga kako izgledate i gde se pojavljujete, te šta to onda drugima govori o vama. Pazite da ne izgubite sebe toliko obraćajući pažnju na mišljenje drugih.

Kako nedelja odmiče, vi ste sve kreativniji. Zato vam posao ne pada toliko teško i vaše ideje su na poslu veoma cenjene i dobro prihvaćene. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

blizanci211121111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Bićete zaokupljeni porodicom ove nedelje. Ako ste u vezi, balansiraćete između partnera i porodice i vaš odnos sa partnerom će se pokvariti. Ukoliko ste sami, ništa se neće promeniti. Uglavnom ćete provoditi vreme u kući.

Naporno vam je na poslu jer se šefovi ne ponašaju prema vama onako kako biste želeli. To će vam teško pasti pa ćete biti prilično nezadovoljni. Pokušajte da se prilagodite jer će ovaj period brzo proći.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Comments