rak211111111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Ove nedelje vam je sjajan kako društveni, tako i ljubavni život. Posećivaćete brojna zanimljiva mesta, što je posebno dobro za one koji nisu u vezi, jer upravo će u izlasku upoznati nekog zanimljivog.

Otvaraju vam se vrata saradnje sa sasvim novim ili mladim saradnicima. Radujete se tome iako ćete zbog toga imati mnogo više posla nego do sad.

lav211111111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Ove nedelje vaš privatni život će biti uzbudljiv. Naučićete da je potrebno da budete mnogo taktičniji i strpljiviji kako bi vaša veza opstala i jačala. Vagate svaku svoju reč, postajete realniji i smanjujete svoja ljubavna očekivanja.

Biće previše želja i premalo prilika za njihovo trenutno ostvarenje. Vaše ambicije nisu male, a okolnosti će vas navoditi na miran rad u tišini. Vreme je dobro za planiranje novih poteza, ali realizacija će malo pričekati.

devica311111111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Oni koji su još sami povremeno će se dvoumiti da li da izađu ili da ostanu kod kuće gde će se osećati zaštićeno i dobro. Ipak, bilo bi dobro da izađete među ljude jer ćete se dobro osećati, a i upoznati potencijalnog partnera. Kajaćete se ako propustite priliku za novo poznanstvo.

Okolnosti, ljudi i događaji sve više će vas navoditi na to da poradite na svom profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Comments