vaga211111111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Uzbuđenje koje vi priželjkujete izostaće, pa ćete doći u iskušenje da tražite zadovoljstvo sa strane. Nemojte da odbacite nešto vredno zbog “sporta”. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoj šarm.

Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi, a vi ste spremni za to. Pomoći će vam neki uticajni ljudi.

skorpija211111111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Svaki trenutak osećaćete svoju snagu bilo da je reč o vašoj lepoti, zavođenju ili suočavanju sa nekim problemom. Malo je toga što ovih dana nećete moći da prebrodite. Vaše samopouzdanje biće veliko, a energija zavidna.

Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Neke će izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati s nostalgijom ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Pričekajte.

strelac211111111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Ono što zamislite u ljubavi biće jače od stvarnosti, iako ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Biće i onih koji će osetiti sve čari platonske ljubavne veze.

Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe će biti veoma aktivni.

Horoskop za ostale znakove pročitajte na narednim stranama!

Comments