jarac211111111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Zaokupljenost partnerom biće velika, a vi spremni da se borite za vas dvoje do kraja. Oni u stabilnim vezama obnoviće svoj erotski život na najbolji mogući način. Oni koji još traže srodnu dušu, u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići do kraja.

Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku da pokažu svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče, položiće ispite.

vodolija211111111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Ako ste u dugoj vezi, imaćete potrebu za više akcije i druženja. Vašem partneru se to neće uvek svideti, pa se potrudite da ga povedete sa sobom ili da mu objasnite svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog spola.

Kada je posao u pitanju, analizirajte dobro svaku situaciju i razmislite dobro šta ćete reći pre nego što kažete, kako se kasnije ne biste kajali.

ribe211111111111 Nedeljni horoskop: 28. februar   7. mart

Neobavezna druženja uz kafu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete da u potpunosti pokažete ono što osećate i nakon dugo vremena osećaćete se baš dobro. Važno je jedino da ne pričate previše. Idite polako.

Ovaj put vaši kriterijumi će biti viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Sklopićete nove poslovne dogovore.

Lenka Gatić

Comments