Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

U nekim kategorizacijama muškaraca (što nije fer, ali je u redu) najgore su prošli nesigurni – žene se upozoravaju da beže glavom bez obzira od nesigurnog tipa, jer će im taj popiti krv na slamčicu, isisati im životnu energiju, pojesti svu njihovu pozitivnost i zamračiti sav sjaj ljubavi i romantike. Jer, on ni u šta nije siguran. Ni u to da te voli, naravno – i najvažnije. Veza sa nesigurnim muškarcem je kao vožnja sa lošim vozačem – on stalno dodaje gas i pritiska kočnicu, umesto da koristi menjač, nema nikakvu procenu kada i da li treba nekog da zaobiđe – i dok se dvoumi, naizmenično pritiska gas i kočnicu, a ti odskačeš i drmusaš se i pridržavaš rukama grudi i teme glave. U početku, ako si sama osoba od integriteta i stabilnosti, to ti ne izgleda kao problem – imaš strpljenja da ga stalno uveravaš kako je on ljubav tvog života, kako je najbolji ljubavnik, kako si mu verna i ne pada ti niko drugi na pamet, kad on ima napade nesigurnosti pomešane sa ljubomorom.

Ne sviđa mu se tvoj uspeh

Nesiguran muškarac se ne oseća komotno sa tvojim uspehom. To ga podseća na to kako on nije siguran ni u čemu bi želeo da bude uspešan. A to mu stvara pritisak da pokuša da te dostigne ili nadmaši, ali pošto nije siguran kako i u čemu, on neće ni pokušati, što ga neće sprečiti da te hejtuje i da te minira. Prebacivaće ti da nemaš dovoljno vremena za njega, da ti je on na poslednjem mestu, da u tvom životu uopšte nema mesta za njega i uopšte, kukaće kako ga zapostavljaš, a ti ćeš se osećati krivom što ga svojim ambicijama i uspehom stavljaš u poziciju da se ne oseća dovoljno kao muškarac. Ali, to nije tvoj problem. Jer on se uopšte i generalno oseća – nedovoljno.

Kad ga iskritikuješ, očekuj poseban tretman

Osvetiće ti se za svaku kritiku. Ne zato što je osvetoljubiv, nego zato što je do dna duše nesiguran, a ne želi da se bavi svojom nesigurnošću. Ali zato će se baviti tvojim primedbama, ističući kako je povređen, kako mu ne pružaš razumevanje i kako jednostavno, nisi dovoljno žena. Prava žena bi znala kako da podstakne i inspiriše svog muškarca, tako da on prosto želi da joj pruži sve što joj treba. Pašćeš na tu priču i zabrinućeš se, ali to je samo jedan u nizu srkova na slamčicu – ovim ti posisiva samopouzdanje i samopoštovanje, dok zapravo projektuje na tebe svoju sopstvenu slabost.

Editors choice