Hot topics

Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Kendall Jenner: Modni fenomen i devojka koja je pokrenula social media revoluciju

Mladi ljudi – izvor nove energije

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Ljubitelji sladoleda su ove godine prkosili varljivom letu i mnogobrojnim kišnim danima, uživajući u svojoj omiljenoj poslastici. Prema podacima Hidro-meteorološkog zavoda Srbije, jul 2014. u Srbiji je bio „kišan do ekstremno kišan“, a u Beogradu najkišovitiji jul u istoriji. Sezonu sladoleda, koja traje od početka marta do kraja avgusta, obeležilo je čak 86 kišnih dana, što je više od pola sezone. Uprkos vremenskim neprilikama, kompanija Nestlé je iz svoje fabrike u Staroj Pazovi ove godine na tržište Evrope izvezla više od tri miliona litara različitih sladoleda.

Nestlé letnja sladoled akcija NESTLÉ sladoledi od čokolade i vanile protiv kišovitog leta

Ovog leta, među ljubiteljima sladoleda u Srbiji, su već tradicionalno najpopularniji bili ukusi čokolade i vanile, a zatim i jagode. Veliki uspeh postignut je sa Nestlé Best Double sladoledom, koji je spojio ova tri omiljena ukusa i na taj način direktno odgovorio na želje potrošača u regionu. Najviše poklonika ove hladne poslastice biralo je HIT sladolede, od kojih je Chocomania bila izbor broj jedan.

Početak sezone sladoleda obeležen je akcijom „SladoleDan“ u aprilu, kada je Nestlé ljubiteljima ove poslastice podelio 20.000 sladoleda, a potom nastavio promotivne aktivnosti tokom cele sezone, kako bi nagradio verne potrošače. Najveća aktivacija kompanije ove godine bila je sniženje cena sladoleda, čime je obradovala sve ljubitelje sladoleda.

Kako bi se zadržala konkurentnost na tržištu, u proizvodnji sladoleda inovativnost je neophodna. Dobro osmišljene inovacije, koje pružaju potrošačima upravo ono što im treba, žive dugo i šire se na ostala tržišta. Dobar primer je sladoled Pirulo Watermelon, popularna Lubenica, koja je kreirana i proizvedena u Srbiji, a osvojila je i evropsko tržište

Editors choice