U toku pandemije, influenseri su se oslanjali na autoportrete umesto na fotografije snimljene na događajima i putovanjima. Posedovanje ogledala ne predstavlja samo dodatni detalj na fotografiji, već označava i ukus i stil osobe iza kamere. Ogledalo koje se može “postaviti” na Instagram je bukvalno, ali i metaforički samoreflektivno. 

Kad birate ogledalo, razmislite o većem nego što ste primarno zamislili, jer to čini da prostor izgleda komfornije i prijatnije. Iako za ogledala niste u mogućnosti ili ne želite da izdvojite veću količinu novca, možete da uzmete jeftinija i zakačite ih na vrata kako biste prostoriji obezbedili dodatni utisak dubine. Možete staviti i podnu lampu ispred ogledala, kako bi zajedno kreirali potpuno drugačije raspoloženje i atmosferu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Rey (@charlotterey)

Na Instagramu smo na više mesta primetili i ogledalo sa prugastim, drvenim, neobično postavljenim okvirom, koje je postalo apsolutni hit među influenserima. 

Nadasve, budite hrabri u svojim izborima. Pojava društvenih mreža stvorila je globalno tržište i prozor u domove raznih kreativaca. To znači da mnogi imaju novostečeno poverenje u stil kakav ne viđaju svakodnevno. Jedno je sigurno: pronađite odgovarajuće ogledalo i sigurno ćete se zaljubiti u svoj odraz. 

Naslovna fotografija: instagram.com/gustafwestman

Dušan Veselinović

Comments