Došlo je napokon vreme za najnovija izdanja iz muzičkog sveta, u koja te upućujemo kroz #NewMusicFriday!

Prošle nedelje smo napokon sumirali sve hitove leta 2019. godine (za koje si mogla i da glasaš), a po vašoj odluci ultimativni hit leta ove godine je saradnja Shawn Mendesa Camile Cabello na pesmi Señorita. No, da se mi vratimo novim muzičkim izdanjima koja će se naći na našim plejlistama, a samo neki od artista koji su nas obradovali novom muzikom su Celine Dion, Mariah Carey, Tove Lo, Zedd & Kehalani i mnogi drugi.

Pored nove muzike, tu su i spotovi koje bi trebalo da pogledaš.

Céline Dion – Imperfections / Lying Down / Courage

Céline Dion se sprema da objavi svoj dvanaesti studijski album na engleskom jeziku u novembru ove godine. Nakon pauze od šest godina, ona je svoje fanove obradovala malim previewom albuma u vidu čak tri nove promo pesme. Tri balade pod nazivom Imperfections, Lying Down i pesma Courage po kojoj ovaj album nosi i ime nam još jednom pokazuju da je ova pevačica jedan od najboljih vokala na svetu, pa čak i u nakon što je prešla svoju pedesetu godinu.

Zedd & Kehlani – Good Thing

Najnovija saradnja svetski popularnog DJa Zedda je sa RnB pevačicom Kehalni na traci Good Thing. Prilično tipična klupska traka u stilu ovog producenta/DJa je siguran hit koji će se vrteti na radio stanicama duži vremenski period, poput njegove prethodne saradnje sa Katy Perry na pesmi 365.

Diplo & Jonas Brothers – Lonely

Jonas Brothers imaju veoma uspešnu godinu, s obzirom da je njihov album Happiness Begins jedan od najprodavanijih ove godine. Mada, to ih ne sprečava da snimaju novu muziku, stoga saradnja sa producentom Diplom je možda megainteresanan korak za ovaj boy bend. Traka Lonely nije baš tipična za Dipla, jer nema toliko elemenata njegovog tipičnog zvuka, stoga je ova saradnja osvežavajuća.

Mariah Carey – In The Mix

Dok se Mariah Carey sprema za prazničnu sezonu, odlučila je da svojim fanovima da mali poklon u vidu pesme In The Mix koja je snimljena kao naslovna numera serije mixed-ish, koja uskoro počinje svoje emitovanje na televiziji ABC. RnB singl koji je tipičan za pevačicu je odlična pesma za chill varijantu, ali svakako zaslužuje i mesto na tvojoj listi odmah uz Caution album koji je objavljen prošle godine.

Tove Lo – Sunshine Kitty (ALBUM)

Stigao nam je četvrti studijski album pevačice Tove Lo, a nosi naziv Sunshine Kitty. Već dobro poznat zvuk za ovu pevačicu iz Švedske je i ovog puta odličan, a na albumu gostuju Kylie Minogue, Jax Jones, Mc Zaac Doja Cat. Elektro zvuk u kombinaciji sa revolucionarnim disco zvukom su odlični kao i uvek, a ovaj album od 14 numera je nešto što ćeš sigurno vrteti na svojoj plejlisti ove jeseni.

Charli XCX – Charli (ALBUM)

Treći studijski album britanske pevačice Charli XCX je napokon ugledao svetlost dana, pet godina nakon objavljivanja njenog prethodnog albuma. Elektro zvuk u kombinaciji sa synth pop prizvucima je pun pogodak, što govori i činjenica da je ovo muzičko izdanje veoma dobro prihvaćeno od strane muzičkih kritičara. Album je pun saradnji, a neki od gostiju su Lizzo, Christine and the Queens, Troye Sivan, Kim Petras, Tommy Cash, Sky Ferreira, Big Freedia, Cupcakke, Brooke Candy, Pabllo Vittar, Clairo and Yaeji i bend HAIM. Fantastičan album kom zaista treba da daš šansu.

Maroon 5 – Memories 

Nakon debakla koji su momci iz benda Maroon 5 doživeli nastupajući na ovogodišnjem Super Bowlu, oni se vraćaju na scenu sa singlom Memories. Prilično tipična balada za ovaj boy bend koji skoro svi gotive je odlična stvar za predstojeće jesenje dane.

Hailee Steinfeld – Afterlife

Sada je već prošao već malo duži vremenski period otkad je Hailee Steinfeld objavila neki novi singl. Pesma Afterlife je snimljena za potrebe serije Dickinson, koja će biti fokusirana na svetski poznatog autora Emily Dickinson. Ova numera je jedna up-tempo romantična pesma koja je svakako veoma interesantna, mada i dalje čekamo nešto mnogo ozbiljnije kada je u pitanju ova pevačica.

Comments