Liam Payne – Stack It Up (Feat. A Boogie Wit da Hoodie)

Na oduševljenje fanova, popularni Liam Payne objavio je singl Stack It Up, na kojoj se kao gost našao slavni američki reper A Boogie wit da Hoodie. Pesmu ujedno potpisuje i Ed Sheeran, sa kojim je Liam sarađivao na svom debitantskom singlu Strip That Down. Po tekstu se može i zaključiti da je u pitanju Ed, s obzirom da je prilično tipičan tekst za ovog pevača/tekstopisca. Možda Liam ima napokon potencijalni radijski hit u svojim rukama, što mu nikako ne bi bilo na odmet.

Tiësto & Mabel – God Is A Dancer

Nakon što se svetski poznati DJ Tiësto ovo leto vrteo po plejlistama sa singlom Ritual koji je urađen u saradnji sa Jonas Blue Ritom Orom, došao je red da proba uhvatiti i jesenji hit. Za najnoviju pesmu God is a Dancer mu je očigledno bila potrebna sve popularnija britanska zvezda Mabel koja je u avgustu objavila svoj prvi studijski album. Up-tempo pesma je potencijalni radijski hit u kom ćemo uživati jedan duži vremenski period.

Lindsay Lohan – Xanax

Iako je imala potencijala kao pevačica, Lindsay Lohan je i svoju muzičku karijeru zapostavila duže od deset godina. Ona se napokon vraća na svetsku muzičku scenu sa kontroverznim singlom Xanax, koji već sam po sebi privlači pažnju zbog naziva. Pop singl za sve ljubitelje ovog muzičkog žanra je odličan izbor za ovu pevačicu, zaista. Jedva čekamo da čujemo šta će nam to još Lindsay spremiti za svoj predstojeći studijski album.

SHAED & ZAYN – Trampoline

Nakon debakla koji je doživeo drugi studijski album bivšeg člana benda OneDirection, ZAYN svoju medijski tišinu koja traje već duži vremenski period prekida sa novim singlom Trampoline, koji je urađen u vidu saradnje sa pop bendom SHAED. Pesma je u originalu bez ZAYNA, te je ovaj remix veoma interesantan i lagan za slušanje, što je savršeno za ovaj vremenski period.

Alina Baraz – To Me

RnB pevačica Alina Baraz se vraća na svetsku muzičku scenu sa singlom To Me. Jednostavan i lagan RnB singl u kom je dominantan zvuk harfe, što nikako nije svakidašnje čini ovaj singl jako interesantnim.

Bebe Rexha – You Can’t Stop The Girl

Bebe Rexha je jedno od lica koje će se naći na soundtracku filma Maleficent: Mistress of Evil, a singl You Can’t Stop The Girl je urađen u vidu balade koja je veoma borbenog duha i savršeno se uklapa u koncept ovog predstojećeg Disney ostvarenja.

Sabrina Claudio – Truth is

Nakon sad već nekoliko singlova koje smo čuli ove godine, Sabrina Claudio je zvanično objavila naziv svog drugog studijskog albuma koji će biti objavljen u oktobru. Truth Is je naziv albuma, kao i singla sa kojim nas je pevačica obradovala. Ovo je savršena muzika za jesen, naročito ako želiš da se relaksiraš vikendom uz čašu dobrog vina.

Renée Zellweger – JUDY (ALBUM)

Za potrebe filma JUDY, Renée Zellweger koja tumači glavnu ulogu ove legendarne glumice je otpevala ceo soundtrack album koji je za ljubitelje ovog filma sigurno genijalan. Na albumu je jedini gost Sam Smith, koji je sa Renée otpevao pesmu Get Happy. 

Comments