Ally Brooke & Matoma – Higher

Bivša članica benda Fifth Harmony, Ally Brooke nastavlja solo karijeru saradnjom sa Matomom na singlu Higher. Odlična klupska pesma je možda potencijalni letnji hit koji je stigao malo kasno, ali svakako smo oduševljeni vokalnim sposobnostima pevačice i dobrim elektro-pop zvuku kog je dugo vremena bilo manjka na svetskoj muzičkoj sceni.

Alicia Keys & Miguel – Show Me Love

Jedna od možda najlepših RnB saradnji ove godine dolazi u vidu pesme Show Me Love koju su zajedno uradili Alicia Key Miguel. Ovo je bila verovatno i numera koju smo potajno i priželjkivali godinama unazad, jer je i više nego evidentno da su ova dva artista fantastičan spoj, što je i bilo za očekivati. Sva naša očekivanja su ispunjena, a ova traka je obavezna na tvojoj jesenjoj plejlisti.

Christina Aguilera – Haunted Heart

Christina Aguilera je snimila pesmu Haunted Heart za potrebe animiranog filma The Addams Family koji počinje emitovanje za manje od dve nedelje. Ova pesma zvuči kao što i sam naziv kaže – haunted. Već dobro poznat vokal u numeri koja je inspirisana pomalo kabare muzikom dosta podseća na njen album Back To Basic iz 2006. godine.

PnB Rock – Fendi (Feat. Nicki Minaj & Murda Beatz)

Osim što je sarađivala na capsule collection sa modnom kućom Fendi, Nicki Minaj se našla i na traci koja slavi ovaj brend. U pitanju je još jedna saradnja ovog petka, ovog puta reperke sa PnB Rockom i producentom Murda Beatzom. Iako je objavila pre samo nekoliko nedelja da se povlači iz sveta muzike, ova reperka se izgleda predomislila.

French Montana – Writing on the Wall  (Feat. Post Malone, Cardi B & Rvssian)

Reper French Montana je objavio novu pesmu pod nazivom Writing on the Wall. Na traci su mu gosti Cardi B, Post Malone Rvssian. Kada želiš da uhvatiš ozbiljan hit na top listama, saradnje su jako popularan izbor, stoga ovaj reper igra na sigurnu kartu. Za fanove Cardi B Post Malonea će ova pesma biti izuzetno interesantna.

H.E.R. – Slide (Feat. YG)

RnB pevačica H.E.R. je nadovezala se na svoj album koji je objavljen prošlog meseca sa potpuno novim singlom, Slide. Gost na traci joj je reper YG, što čini ovu pesmu savršenom za ljubitelje RnB muzike.

T.I. – You (Be There) Feat. Teyana Taylor

Reper T.I nam se vraća na svetsku muzičku scenu sa singom You (Be There) na kojoj je gost sve popularnija Teyana Taylor. Ovo je malo “romantičniji” povratak za ovog repera, naročito jer je ovo jedna skroz cool pesma koju možeš uvek slušati bez da ti smeta u pozadini dok nešto radiš.

Noah Cyrus – Lonely

Noah Cyrus se ugledala na svoju stariju sestru Miley, te je njena nova numera Lonely više fokusirana na njene vokalne sposobnosti. Gospel inspirisana pesma je prilično interesantno uklopljena u koncept ove pevačice koja još uvek traži svoj žanr muzike koji je adekvantan za nju.

Comments