Mandy Moore – When I Wasn’t Watching

Nakon duže vremenske pauze, Mandy Moore iz voda glume se vraća muzici nakon pauze duge deset godina. S obzirom da je bila tinjedž pop zvezda sa veoma popularnim pesmama, numera When I Wasn’t Watching nam ipak donosi određenu ozbiljnost u njenoj muzici koja zvuči jako lep. Ovo je ujedno još jedna pesma koja je savršena za tvoju jesenju plejlistu.

SiR – That’s Why I Love You (Feat. Sabrina Claudio)

Američki pevač SiR u saradnji sa melaholičnom Sabrinom Claudio je savršen spoj za sigurni sexy jam koji ćeš poželeti da slušaš sa svojom drugom polovinom. Numera That’s Why I Love You je zaista idealan izbor za trenutke kada želiš da se opustiš i uživaš u recimo kišnom vremenu.

Meghan Trainor – Wave (Feat. Mike Sabath)

Nakon nekoliko odlaganja njenog novog studijskog albuma, pevačica Meghan Trainor nas treću nedelju zaredom obraduje novim singlom. Ovog puta je u pitanju saradnja sa Mike Sabathom na pesmi Wave, koja je lepa pop pesmica. Malo dreamy produkcija je istaknuta na ovoj traci, što uopšte ne zvuči nimalo loše.

BONUS – MUSIC VIDEOS: 

Tove Lo – Sweettalk my Heart

Uz album Sunshine Kitty, Tove Lo nam je dostavila i spot za singl Sweettalk to my Heart koji je veoma sveden, jednostavan i efektan. Na stranu što je ovo jedna fantastična pop numera.

P!nk – Hurts 2B Human (Feat. Khalid)

Treći zvanični singl sa poslednjeg studijskog albuma P!nk je saradnja sa Khalidom na pesmi Hurts 2B Human, po kojoj album nosi i naziv. Emotivna balada je ekranizovana u jako interesantnom stilu i obavezno treba da pogledaš kako je sve to divno uklopljeno.

Charli XCX – 2099

Uz svoj album Charli, pevačica Charli XCX je objavila njen futuristički spot za pesmu 2099 koji je ujedno nastavak na prethodni singl 1999. 

Céline Dion – Imperfections

Osim što je objavila tri nove pesme sa albuma Courage koji nam stiže 15. novembra, Céline Dion je objavila i spot za numeru Imperfections, koja je fantastična pop balada kojih nam je dugo falilo na svetskoj muzičkoj sceni.

Julia Michaels – If You Need Me

Pevačica Julia Michaels je objavila video za njen poslednji singl If You Need Me. Pesma koja je urađena za fejsbuk seriju Sorry For Your Loss je inspirisana pričama udovica koje i dalje pate za svojim preminulim partnerima, što čini ovu pesmu veoma emotivnom. Spot je stoga izuzetno sveden i jednostavan, kako bi magija ove numere bila najbolje dočarana.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan Žihlavski

Comments