U uzbudljivoj krimi drami “Nijanse plave”, svetska pop ikona Dženifer Lopez igra Harli Santos, njujoršku detektivku i samohranu majku koja se udružuje sa zatvorenom grupom korumpiranih policajaca, predvođenih zagonetnim poručnikom Metom Voznijakom (dobitnik nagrade Emmy, Rej Liota, “Goodfellas”, “Field of Dreams”), koji često primorava članove svog tima da prekorače ovlašćenja kako bi zaštitili svoju stanicu i svoje ljude.

Nijanse plave od sutra na FOX televiziji 2 Nijanse plave od sutra na FOX televiziji

Našavši se u finansijskoj krizi, Harli prihvata mito i novac za zaštitu kako bi obezbedila najbolji mogući život za svoju talentovanu ćerku tinejdžerku Kristinu. Kada Harli upadne u zamku antikorupcione jedinice FBI-ja koja je uslovljava da im dojavljuje o svojoj jedinici, upušta se u opasnu igru s agentom Robertom Stolom (Voren Kol), koji postaje opsednut njom. U međuvremenu, Voznijak, kao vođa korumpirane grupe policajaca, počinje bespoštednu potragu za osobom koja odaje informacije. Pritisak se povećava dok ekipa policajaca pokušava da uspostavi red na ulicama Bruklina pod budnom kontrolom FBI-ja.

Harli mora da odluči da li da zaštiti svoju “braću” policajce i suoči se s mogućom kaznom zatvora ili da iskupi sebe i obezbedi budućnost svoje kćerke.

Nijanse plave od sutra na FOX televiziji 4 Nijanse plave od sutra na FOX televiziji

Vrlo brzo nakon premijere prve sezone odobrena je i druga, tako da je snimanje novih epizoda počelo u julu 2016. godine u Njujorku.

Serija je nominovana za nagrade na Teen Choice Awards ceremoniji, i to u kategorijiama za najbolju TV seriju i najbolju glavnu glumicu (Dženifer Lopez).

Kritičar portala Yahoo! Ken Taker je u recenziji napisao da je uloga Dženifer Lopez u seriji “Nijanse plave” njeno najverovatnije najbolje glumačko ostvarenje još od filma “Out of Sight”.

Nijanse plave od sutra na FOX televiziji 3 Nijanse plave od sutra na FOX televiziji

Uloge: Dženifer Lopez kao detektivka Harli Santos, Rej Liota kao poručnik Met Voznijak, Drea de Mateo kao detectivka Tes Nazario, Voren Kol kao Specijalni Agent Robert Stol.

ORIGINALNI NAZIV: Shades of Blue

Trajanje: Jedan sat

CILJNA GRUPA: 18-49 Svi

Žanr: Kriminalistička, drama, policijska

NA PROGRAMU: Utorak, 22.00

Comments