Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

Najteže je reći drugima za taj deo tvog života. Svi imamo neke delove sebe koje sakrivamo, strašne ili manje strašne, naše ekstremne želje i slično. Da li ste nekada pomislili kako živi osoba koja ima tajnu, koja se tiče nje i koju kad-tad nekome mora da kaže. Nikkie zato kaže da je zapravo najteže bilo priznati drugima sve šta joj se izdešavalo. Dok je bila u procesu tranzicije jednostavno je morala da kaže kada bi se sa nekim zbližila, dok je sada naravno sasvim drugačija situacija.

Nikkie svakog dana bije svoje bitke. Svakog dana Nikkie ima nedoumice, različite osećaje koji je možda razdiru, izmeštaju, pomeraju, guraju i sukobljavju se unutar nje. Samo možemo da nagađamo, ali ona priznaje da se te bitke vode svakog dana, a znaš – one bitke koje vodiš sa samim sobom su najizazovnije.

Priznanje je oslobađajuće. Da, a svaki trenutak dok ne dođe do priznanja je borba tebe sa tobom, tvojim mislima, negativnostima, strahovima, strepnjom, bolom koji nosiš. Kada jednom priznaš to je to. Oslobođen si zauvek. Pobedio si svoje slabije JA.

Ucenjena je, ali je odigrala najbolje do sada. Nikkie nije dozvolila da je neko javno ponizi, da joj na takav način nanese bol. Tom prilikom je poručila da je zastrašujuće što postoji toliko ljudi, koji su toliko zli da ne mogu da poštuju nečiji pravi identitet.

Kako nas je ohrabrila Nikkie? Saveti koje nam je dala

Poentu možemo da izvučemo svi. I ti. Bilo da prolaziš trenutno kroz ovo kroz šta Nikkie prolazi, bilo da se suočavaš sa nekim drugim sličnim izazovima.

Prvi savet je da što pre kažete istinu nekome. Nemojte dugo da čekate i odlažete. Najlakše i najteže je ćutati. Onda kada ste sigurni da ste u dobrim rukama otkrijte toj osobi svoju tajnu.

Drugi savet je da uradite to što želite, da pratite svoje unutrašnje osećaje i osećanja. Da živite u skladu sa njima. Da ne bežite od svoje istine.

Nikkie je rizikovala iznoseći u javnost svoju istinu, a u isto vreme je ohrabrila mnoge one širom sveta. Za sada, dobila je podršku i ljubav. I srećni smo jer je tako. Neka tako i ostane!

Naslovna fotografija: instagram.com/nikkietutorials

Jelena

Editors choice