Harry Styles ima novu devojku! Popularni muzičar je fotografisan u prisnom odnosu sa kanadskom glumicom Taylor Russell, u Londonu.

Pevač (29) je prisustvovao večeri za štampu glumičine nove predstave The Effect u Narodnom pozorištu Londona. Par je viđen zagrljen na zabavi posle predstave, a fotografije pokazuju da su jedva skidali pogled jedno sa drugog.

Glasine o tome da Harry Styles ima novu devojku počele su još u junu, kada je primećen sa Taylor u britanskoj prestonici, a kasnije su zajedno viđeni i u Austriji. Ona se proslavila u filmu Bones And All, u kojem glumi i Timothée Chalamet.

Na fotografijama koje je objavio TMZ, glumica je bila primećena u posebnom delu VIP šatora na koncertu, pored člana ekipe koji je ispred sebe imao razne tehničke stvari. Navodno je viđena kako pleše celu noć uz hit pesme Harryja Stylesa.

Kako se navodi, Russel je kasnije primećena u Beču pre koncerta, pored čoveka koji je izgledao kao Styles na viralnoj fotografiji na Twitteru.

Još uvek nije jasno kada su se njihovi putevi prvi put ukrstili, ali i Harry i Taylor su prisustvovali su 79. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji u septembru 2022. Styles je tada promovisao svoj film Don’t Worry Darling, dok je Russel imala premijeru svog ostvarenja Bones And All.

Nova devojka Harry Stylesa – ko je lepa glumica?

Taylor Russell McKenzie je rođena u Vankuveru 1994. godine. Njen otac je poreklom sa Jamajke. Taylor je odrastala uglavnom uz majčinu porodicu i ranije je javno izjavljivala da se tokom odrastanja osećala neprihvaćenom od vršnjaka zbog boje kože. Otkrila je da se selila 16 puta tokom detinjstva jer se njen otac mučio da nađe glumački posao.

„Nisam odrasla u bogatoj porodici. Moji roditelji su se mučili; živeli smo od socijalne pomoći. Stvari su se mnogo promenile, tako da je uvek postojala prilika za reinvenciju, da se stvori nešto novo”, rekla je u jednom intervjuu, dodavši je da je pre glumačke karijere radila razne poslove.

„Radila sam od svoje 13. godine. Toliko nasumičnih stvari. Uglavnom restorani, ali radila sam u juvelirnici i skoro i za Amazon, obavljajući otpremu i prijem”, bila je iskrena.

Međutim, Taylor je potom krenula stopama svog oca, pohađajući svoj prvi čas glume sa 18 godina. Kao meleskinja, sa crnim ocem i belom majkom, otkrila je da se tokom života suočavala sa izopštavanjem sa obe strane.

„Uvek sam sretala ljude koji su hteli da mi dodiruju kosu i crne devojke koje me nisu prihvatale jer sam previše svetle puti da bih se uklopila sa njima, dok su me bele devojke odbijale jer sam bila drugačija od njih”, rekla je Taylor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Russell (@tayrussell)

Svoju prvu glavnu ulogu je dobila 2012. godine, pojavivši se u epizodi dramske serije Emily Owens, MD. Zatim je ostvarila uloge u filmovima Strange Empire, Falling Skies, Dead of Summer iBefore I Fall. Njen veliki proboj je usledio 2018. godine kada je glumila u Netflixovoj seriji Lost In Space, zasnovanoj na istoimenom ostvarenju iz šezdesetih. Serija je trajala tri sezone (2018-2021) i donela joj je nagradu Saturn za najbolju sporednu glumicu u streaming kategoriji.

Prošle godine, Taylor je stekla svetsko priznanje kad se sa Timotheejem Chalametom pojavila u filmu Bones And All. Dobila je priznanje kritičara za svoj performans i nominaciju za najbolju glavnu ulogu na Independent Spirit Awards.

Taylor je takođe stala iza kamere kako bi režirala dokumentarac pod nazivom The Heart Still Hums, koji prati pet žena dok se bore za svoju decu kroz beskućništvo, zavisnost od droge i zanemarivanje od strane sopstvenih roditelja.

Pročitajte i ovo: Ko je Ethan Slater, novi navodni dečko Ariane Grande?

Naslovna fotografija: instagram.com/bestoftayrussel

Božica Luković

Comments