Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Nova flaša Aqua Viva 0,75l za redovnu rehidrataciju

Nova flaša Aqua Viva 0,75l za redovnu rehidrataciju

Kompanija Knjaz Miloš predstavila je novinarima novo pakovanje vode Aqua Viva od 0,75l koje je dizajnirano kao idealna mera vode koja je potrebna tokom letnjih dana kada imamo veću potrebu za vodom, jer gubimo više tečnosti.

“Aqua Viva u flaši od 0,75l sa praktičnim sport-lok zatvaračem, dizajnirana je sa povodom. To je idealna količina vode pri pojačanim fizičkim aktivnostima ili tokom vrelih letnjih dana kada organizam brže gubi tečnost. Zbog svoje praktične veličine može uvek biti pri ruci u letnjem periodu. Aqua Viva je mineralna negazirana voda koja sadrži optimalnu količinu mineralnih sastojaka neophodnih za bolje funkcionisanje i obnavljanje organizma što je čini jedinstvenom na tržištu. Upravo kako ovog leta poručujemo – “Razlika je u vodi. Budite kao novi uz Aqua Viva 0,75l”, rekla je Marina Mateković, Aqua Viva senior brend menadžer.

1 Atmosfera na predstavljanju novog pakovanja vode AQUA VIVA od 075L Nova flaša Aqua Viva 0,75l za redovnu rehidrataciju

Dr Nina Bulajić, specijalista za celovitu i makrobiotičku ishranu, dala je korisne savete prisutnima o pravilnoj i redovnoj rehidrataciji tokom vrelih letnjih dana: “Zlatna pravila u toku leta su: uvek imati vodu pored sebe i redovno se hidrirati, izaći iz zatvorenog prostora i ići u duge šetnje ili plivati, izbegavati jako sunce i fizičke aktivnosti na visokim temperaturama i sprovoditi laganu ishranu sa što više povrća u obliku salata i voća. Gubitak minerala pri većem znojenju nadoknađuje se pravilnom ishranom i većim unosom mineralnih voda”.

Novo pakovanje Aqua Viva 0,75l obezbeđuje veći unos tečnosti kada je organizam izložen višim temperaturama i većem naporu. Time se ubrzava rehidratacija koja je od najvećeg značaja za očuvanje zdravlja.

Editors choice