Kako je sve više verovatno da ćemo i ovaj mesec provesti u izolaciji, čini se da je uvek dobra ideja pogledati neku epizodu serije ili film kako bismo utrošili vreme koje provodimo kod kuće. Ako ste do sada već pogledale sve moguće serije i filmove i više nemate ideju šta biste novo mogle da pogledate, u nastavku pregledajte nove aprilske predloge koje nudi Netflix!

How to Fix a Drug Scandal

Ova mini dokumentarna serija prikazuje kako izgleda pravosudni sistem kada je u pitanju borba sa kriminalom na osnovu slučaja iz 2013. godine, kada je u Masačusetsu uhapšena laborantkinja Sonja Farak, koja se poigravala sa dokazima jednog slučaja, drogom koju je trebalo da ispita, a kasnije se ispostavilo da ju je čak i konzumirala.

Kim’s Convenience

Stiže četvrta sezona koja nastavlja da prati radnju korejsko-kanadske porodice koja vodi svoju prodavnicu. Uživajte u urnebesnim momentima!

Coffee & Kareem

Dvanaestogodišnji Karem Maning unajmljuje kriminalca da uplaši novog momka njegove mame, policajca Džejmsa Kofija. Međutim, stvari se ne odvijaju onako kako je Karem zamislio, on ipak mora da se udruži sa njim kako bi se spasili od nemilosrdnog kralja droge u Detroidu.

La casa de papel

Konačno stiže sezona 4 ove popularne španske serije, koja prati nastavak druge pljačke poznate grupe pljačkaša!

Love Wedding Repeat 

Engleska verzija čuvene francuske ljubavne komedije “Plan de Table”.

Tigertail

Radnik tajvanske fabrike napušta svoju zemlju u potrazi za prilikom da poboljša svoj život u Americi, nakon čega se bori da održi veze i komunikaciju sa porodicom i odgovornosti koje mu se nameću u novom okruženju.

Comments