Outer Banks

Serija prati grupu tinejdžera koji su dugogodišnji prijatelji. Tog leta oni pronalaze mapu “blaga” (400 miliona dolara u zlatnim ciglama) koja otkriva dugo zataškavanu tajnu. Uzbudljiva avantura prikovaće vas za ekrane i ne sumnjamo da ćete ovu seriju odgledati u jednom dahu!

Betonrausch 

Radnja prati uspon i pad tri korumpirana agenta koji se bave nekretninama. Gledaćemo njihovu borbu da se izbore sa upravljanjem ogromnim bogatstvom koje su stekli kroz nelegalne radnje, dokaz za to je da ubrzo zapadaju u vrtlog prevare, pohlepe i droge.

Earth and Blood (La terre et le sang) 

Said poseduje fabriku duboko u šumi, koju odlučuje da proda. Ono što on ne zna je da je jedan od njegovih radnika prisiljen od strane njegovog brata da tu sakrije veliku količinu kokaina! U nastavku ovog filma vas očekuju napete radnje pune preokreta!

Summertime

Italijanska serija koja prikazuje ljubavnu priču na obalama Italije!

Dangerous Lies

Nakon smrti bogatog starca kompletno nasledstvo po njegovoj želji dobija njegova nova negovateljica. Time je uvlači u opasne zamke obmane i ubistva. Ako želi da preživi, moraće da otkrije motive svih ljudi u okruženju, čak i njenih najbližih!

Rich in Love (Ricos de Amor) 

Radeći anonimno za kompaniju njegovog bogatog oca želeći zakonska prava, Teto upoznaje i zaljubljuje se u Paulu kojoj predstavlja svoje odrastanje kroz siromaštvo, a ta laž će učiniti da sve ubrzo izmakne kontroli!

The Victims’ Game 

Nakon što je otkrio ćerkinu povezanost sa misterioznim ubistvima, forenzički detektiv sa Aspergrerovim sindromom rizikuje sve kako bi rešio slučaj. Sjajna misterija!

Naslovna fotografija: instagram.com/netflix

Anja Dragović

Comments