Što se mene tiče, planiranje letovanja počinje već sa početkom proleća! Pa šta, ja volim da isplaniram svaki detalj, pažljivo proučim sve ponude, danima odlučujem koje ću mesto uopšte posetiti, a tek kada krene pakovanje… Bolje je da mi ne budete u blizini! Ipak, moram da se pohvalim da mi je zato svako leto zaista savršeno, upravo zahvaljujući mojoj opsesiji – planiranju svega do najsitnijih detalja.

Ukoliko ste i sami u fazi planiranja letovanja i nedoumici gde ćete i šta ćete, moja topla preporuka je Krit. Ostrva su uvek odličan izbor za letovanje jer, makar po mom mišljenju, imaju neki poseban “šmek”. A dodajte još na to i veselu atmosferu Grčke i sigurno vam je jasno šta vas čeka. Grčka najbolje odslikava vedar duh Mediterana, a raskošne plaže i očaravajuće plavetnilo mora koje se presijava na Suncu nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Verujem da ste već zamislili taj savršeni prizor, zar ne? Osim toga, strastvena grčka muzika i ukusna hrana još neki su od razloga zbog kojih morate posetiti ovu zemlju, a naročito ostrvo Krit.

Treci hotel slika 27 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi

Ukoliko ste već bili na Kritu, svkako vredi ponoviti to iskustvo, a ukoliko niste, sada je prava prilika da doživite nezaboravno letovanje. Čak nema potrebe ni da se brinete previše oko organizacije putovanja jer će vam Mouzenidis turistička agencija pomoći u odabiru najboljih aranžmana, a aviokompanija Ellinair će vam omogućiti da udobno, lako i brzo stignete na očaravajuću sunčanu destinaciju – Krit. Ono što je najbolje od svega, upravo ova aviokompanija 14. juna ima direktnu avionsku liniju do Krita što svakako treba iskoristiti.

U mom slučaju, gde god da odem verujem da ću za sebe pronaći nešto zanimljivo, bilo da je u pitanju odabir plaže, kafića, mesta za noćni provod ili obilaska samog mesta. A na Kritu izbora zaista ima mnogo i svaki je onaj pravi! Ipak, ono sa čim ne volim da rizikujem je smeštaj. Ukoliko delite sa mnom ovaj stav, preporučujem vam da se smestite u hotelu Galaxy Hotel Iraklio jer će vam on pružiti apsolutno sve što vam je potrebno za savršeni odmor!

Treci hotel slika 3 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi Treci hotel slika 4 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi Treci hotel slika 5 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi Treci hotel slika 6 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi Treci hotel slika 7 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi

Ono što ovaj hotel krasi jeste savršeni minimalizam i prostor koji odiše elegancijom i stilom. Otmeni beli i bež tonovi obogaćeni braon detaljima stvaraju prijatnu atmosferu koja doprinosi tome da se zaista opustite, odmorite i osećate kao kod kuće. Pravo je čudo kako se čovek tako brzo odvikne od svakodnevnih obaveza i stresa, ali kada se nalazite u ovakvom okruženju verujem da to i nije tako teško. Raskošni detalji dodatno doprinose sjaju hotela Galaxy Hotel Iraklio i činiće vam se kao da se nalazite u nekom holivudskom filmu!

Treci hotel slika 8 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi Treci hotel slika 9 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi Treci hotel slika 10 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi Treci hotel slika 13 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi Treci hotel slika 18 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi Treci hotel slika 19 Oaza na Kritu koja se ne zaobilazi
Comments