Serija “Emily in Paris”, koju je režirao čuveni kreator serije “Sex i Grad” – Daren Star, za kratko vreme u potpunosti je obuzela internet i postala predmet mnogih diskusija. Ona je već stekla verne fanove koji nestrpljivo iščekuju sledeću sezonu, a stekla je i kritičare koji osuđuju način na koji je prikazan modni i društveni svet Parižana, za koji tvrde da izgleda potpuno drugačije od ove “američke perspektive” i pogleda na njega. Kako bismo razbili mitove o tome kako zaista izgleda visoko društvo u Parizu, jednom od najpoznatijih modnih prestonica, u nastavku teksta vam predstavljamo mlade, bogate i uspešne It Parižanke i njihov način života.

Zita d’Hauteville

Zita je najstarija ćerka grofa i grofice d’Hauteville, koji su članovi jedne od najstarijih, imućnih pariskih porodica. Ona je oku javnosti postala poznata po svom jedinstvenom stilu, nakon što se 2013. godine pojavila na Balu Debitanata u kraljevsko plavoj Vivienne Westwood balskoj haljini. Ona za sebe tvrdi da je “štreber”, a ovu dvadestečetvorogodišnjakinju ćete najverovatnije sresti u kancelarijama Google-a, gde radi kao akaunt. Kada nije na poslu, ova mlada Parižanka uživa u svom rodnom gradu i chic privatnim žurkama koje se dešavaju u starim pariskim vilama.

Alexandra Van Houtte

Alexandra je bivši modni asistent čuvenog magazina Elle, a nakon karijere u ovom magazinu osmislila je projekat pod nazivom TAGWALK – koji je mnogima poznat kao “modni Google”. TAGWALK sada ima skoro 50 hiljada korisnika, a Vanity Fair je Alexandru proglasio za jednu od 50 najuticajnijih Francuskinja na svetu. Alexandru ćete uvek videti u prvim redovima velikih modnih kuća, a mnoge celebrity ličnosti priželjkuju da u tim prilikama sede upravo do ove neverovatne žene.

Comments