Maria de la Orden

Francuska modna dizajnerka Maria u svojim modnim izborima nosi pravi duh Pariza, a najčešće ćete je sresti sa fedora šeširom na glavi i vintage Hermes torbom u rukama – tako da vam je sve već jasno. Ona iza sebe ima dva modna brenda – La Veste i Maria de la Orden Studio, kao i vernu “armiju” od oko 65 hiljada pratilaca na Instagramu. Kada se ne bavi poslom, Maria voli da pobegne na svoje imanje u blizini Pariza, na kojem voli da organizuje tematske žurke i sa kojeg odlazi na izlete u poznato luksuzno mesto St Tropez.

Heloise Agostinelli

Heloise je ćerka biznismena Roberta Agostinellija i PR direktorke modne kuće Dior – Mathilde Favier, pa nije ni čudo što je u potpunosti upoznata sa svetom visoke mode, u kojem je odrasla. Takođe, njena tetka je glavni kreativni direktor za aksesoare u Dior-u, dok je njen deda-ujak Gilles Dufour dizajnirao visoku modu za modne kuće Chanel i Balmain. Heloise modu “nosi u genima”, i mada je njen stil odevanja besprekoran, ona se ipak više interesuje za skincare i beauty industriju – pa je studije i posvetila ovim oblastima. Ona trenutno živi u Londonu, ali u toku Pariske nedelje mode uvek ćete je videti u prvim redovima brendova Dior i Celine.

Olympia Taittinger

Naslednica čuvenog proizvođača luksuznih i skupih šampanjaca, Olympia se na Debitantskom balu 2016. godine pojavila u Chanel Haute Couture haljini koju je poznati dizajner i kreativni direktor kuće Chanel – Karl Lagerfeld, izabrao posebno za nju. Ona se kreće u društvu francuskih kraljevskih naslednica, a trenutno živi delimično u Parizu, a delimično u Londonu, gde studira Međunarodne odnose. Za vreme pandemije volontirala je u Royal Brompton bolnici.

Naslovna fotografija: instagram.com/zitadhauteville

Jovana

Comments