Verovatno mislite: Konačno, seks saveti za Lava, je l’ da? Moja devojka je Lav, pa sam hteo da se uverim da li sam sve pohvatao. Lavovi su strastveni ljudi, i daju 110 odsto sebe u bilo čemu što rade. Daju se celi u sve, što znači da se ovi seks saveti temelje na čistoj strasti!

1. Leđa su erogena zona

Ako tačno želite da znate gde da dodirnete Lava da biste ga uzbudili, neka to budu leđa, jer im je ovo erogena zona. Ako prstima prelazite preko kičme (kao mački!), to je sjajan način da ih uzbudite, i ubacite u seksi raspoloženje. Tokom seksa, dodiri po leđima i masaža su odličan način da im održavate nivo uzbuđenosti! Ovo je apsolutno jedan od top saveta koje morate da usvojite!

134 Osam strastvenih saveta koje morate da probate sa nekim u znaku Lava (1. deo)

Lavovi su strastveni ljubavnici

Pročitaj i ovaj tekst.

2. Uzbuđuje ih sama požuda

Ako želite da se vaš partner u znaku Lava veoma uzbudi, otvoreno im pokažite svoju želju prema njima, jer oni veoma žele da vide tu vašu požudu i strast prema njima, i žele da vide da ih želite. Malo su uobraženi i često im je ego naglašeniji nego drugim znacima, tako da je vaše pokazivanje požude i želje da ih imate (seksualno) za njih neverovatan okidač strasti i seksualnog nagona!

Comments