Popodne

Udhani svež vazduh. Ako celo radno vreme sediš u kancelariji i pauzu za ručak koristiš tako što ručaš za stolom ili si na Instagramu, vreme je da zaboraviš ove navike i izađeš napolje makar na 5 minuta. Provođenje vremena u istom, zatvorenom prostoru, bez svežeg vazduha prosto crpi energiju. Možda ti deluje da tako gubiš vreme, ali zapravo vratićeš se osvežena i mnogo bolje skoncentrisana za ostatak posla koji te čeka.

Pij zeleni čaj. Većina nas popodne posegne za drugom, a neki i za trećom šoljicom kafe, ali mnogo bolja opcija je zeleni čaj, koji će tvom telu dati dodatnu energiju, sa još puno korisnih benefita. Pritom, manje su i šanse da će uticati na tvoj san kao što to čini kafa.

kancelarija Saveti koji će ti pomoći da izgledaš sjajno i osećaš se odlično CELOG dana

Sredi radni sto na kraju radnog dana. Kada prostor za kojim radiš izgleda kao da je preko nje prešao tenk, veće su šanse da se osećaš stresno i umorno. Isto važi i za tvoj inboks i desktop. Odvoji par minuta kako bi se sredila i organizovala. Mirnije, zen radno okruženje pomaže ti da se osećaš produktivnije i energičnije.

Pojedi užinu koja će ti dati energiju. Koliko god da je čokoladica ukusna, neće tvom telu dati snagu koja mu je toliko potrebna. Dakle, šaka badema ili druge zdrave užine su pravi izbor i održaće tvoju snagu do večere.

Comments