Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Pored svih uobičajenih nominacija koje prati Oskar danas komentarišemo one koje se odnose na najbolju sporednu ulogu. Ovogodišnji Oskar zakazan je za 2. mart i to će biti 86. put da se ova manifestacija održava.

Nominovani su:

Barhad Abdi, nominovan zbog uloge u filmu “Captain Phillips”, u kojem glumi somalijskog vođu gusara koji otimaju američki teretni brod Maersk Alabama. Ovaj dvadesetosmogodišnji glumac ostavio je veliki utisak nakon ovog filma, koji mu je inače bio i debi. Videćemo da li je to dovoljno za Oskara!

Bredli Kuper, miljenik među ženama! Film zbog kojeg nominacija ide i njemu jeste “Američka prevara” (American Hustle). Bredli je prošle godine dobio Oskara za glavnu ulogu u filmu “U dobru i u zlu” (Silver Linings Playbook) pod čijom direktorskom palicom se našao takođe Dejvid O. Rasel. Razlog za ovogodišnju nominaciju saznajte tako što ćete pogledati “Američku prevaru”.

oscar contenders supporting actor Oskar: Najbolja muška sporedna uloga

Majkl Fasbender, dostojan je ovogodišnje nominacije. Reč je o ulozi u filmu “12 godina ropstva” (12 Years a Slave) gde igra gospodara robova. Film je rađen po istinitom događaju i snimljen je po autobiografskoj knjizi Solomona Nortapa.

Džona Hil, nominovan je za ulogu u filmu “Vuk sa Volstrita”. Dobija čak dve nominacije i svakako zaslužene.

Poslednji, ali ništa manje važan Džared Leto, igra zahtevnu ulogu rok zvezde koja je HIV pozitivna u filmu “Dallas Buyers Club”.  Za ovu ulugu Džared je izgubio čak 20 kilograma, a istu žrtvu podneo je i Metju Mekonahi za ulugu u filmu “Vuk sa Volstrita”.

Kome vi dajete Oskara?


Dragana Katić 

Editors choice