4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Pored svih uobičajenih nominacija koje prati Oskar danas komentarišemo one koje se odnose na najbolju sporednu ulogu. Ovogodišnji Oskar zakazan je za 2. mart i to će biti 86. put da se ova manifestacija održava.

Nominovani su:

Barhad Abdi, nominovan zbog uloge u filmu “Captain Phillips”, u kojem glumi somalijskog vođu gusara koji otimaju američki teretni brod Maersk Alabama. Ovaj dvadesetosmogodišnji glumac ostavio je veliki utisak nakon ovog filma, koji mu je inače bio i debi. Videćemo da li je to dovoljno za Oskara!

Bredli Kuper, miljenik među ženama! Film zbog kojeg nominacija ide i njemu jeste “Američka prevara” (American Hustle). Bredli je prošle godine dobio Oskara za glavnu ulogu u filmu “U dobru i u zlu” (Silver Linings Playbook) pod čijom direktorskom palicom se našao takođe Dejvid O. Rasel. Razlog za ovogodišnju nominaciju saznajte tako što ćete pogledati “Američku prevaru”.

oscar contenders supporting actor Oskar: Najbolja muška sporedna uloga

Majkl Fasbender, dostojan je ovogodišnje nominacije. Reč je o ulozi u filmu “12 godina ropstva” (12 Years a Slave) gde igra gospodara robova. Film je rađen po istinitom događaju i snimljen je po autobiografskoj knjizi Solomona Nortapa.

Džona Hil, nominovan je za ulogu u filmu “Vuk sa Volstrita”. Dobija čak dve nominacije i svakako zaslužene.

Poslednji, ali ništa manje važan Džared Leto, igra zahtevnu ulogu rok zvezde koja je HIV pozitivna u filmu “Dallas Buyers Club”.  Za ovu ulugu Džared je izgubio čak 20 kilograma, a istu žrtvu podneo je i Metju Mekonahi za ulugu u filmu “Vuk sa Volstrita”.

Kome vi dajete Oskara?


Dragana Katić 

Editors choice