Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

“Osmeh na dar”

“Osmeh na dar”

“Osmeh na dar”, prva studentska humanitarna fondacija, organizuje uskršnju akciju prikupljanja pomoći za ugroženu decu širom Srbije.

U okviru akcije koja će trajati od 15.04. do 26.04. na Pravnom fakultetu, i od 15.04. do 19.04. na Fakultetu organizacionih nauka, aktivisti će svakog dana dežurati u holovima fakulteta od 10 do 16 časova, a zainteresovane ljude dobre volje očekujemo, da svojim skromnim doprinosima pomognu ovu akciju.

Studenti će prikupljati materijalnu pomoć (u vidu uskršnjeg pribora, novog nastavnog materijala, slatkiša, grickalica, novih igračaka) za institucije koje brinu o siromašnoj, bolesnoj i deci s invaliditetom.

osmeh51 “Osmeh na dar”

Pomozi i ti

Dana 30.04 i 2.05. održaće se i javna akcija fondacije “Osmeh na dar” ispred “Kasine” na Terazijama, gde će aktivisti sa decom prolaznicima farbati jaja za decu iz beogradskih domova “Jovan Jovanović Zmaj” i “Dragutin Filipović Jusa”.
Pored ove javne akcije, u periodu od 22.04. do 26.04. aktivisti Fondacije će takođe farbati jaja i družiti se sa dečicom iz vrtića “Skadarlija”, koja će donirati jaja za drugare iz “Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju” u Sremčici.

Osnovni cilj akcije je ulepšavanje uskršnjih praznika mališanima kojima je to potrebno (pre svega, u beogradskim domovima za nezbrinutu decu, decu bez roditeljskog staranja i decu ometenu u razvoju).

“Želimo da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, da pokrenemo aktivizam kod mladih, da društvu skrenemo pažnju na probleme koji nas okružuju i da pokažemo kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe”, kažu iz fondacije “Osmeh na dar”.

 

Editors choice