Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

“Osmeh na dar”, prva studentska humanitarna fondacija, organizuje uskršnju akciju prikupljanja pomoći za ugroženu decu širom Srbije.

U okviru akcije koja će trajati od 15.04. do 26.04. na Pravnom fakultetu, i od 15.04. do 19.04. na Fakultetu organizacionih nauka, aktivisti će svakog dana dežurati u holovima fakulteta od 10 do 16 časova, a zainteresovane ljude dobre volje očekujemo, da svojim skromnim doprinosima pomognu ovu akciju.

Studenti će prikupljati materijalnu pomoć (u vidu uskršnjeg pribora, novog nastavnog materijala, slatkiša, grickalica, novih igračaka) za institucije koje brinu o siromašnoj, bolesnoj i deci s invaliditetom.

osmeh51 “Osmeh na dar”

Pomozi i ti

Dana 30.04 i 2.05. održaće se i javna akcija fondacije “Osmeh na dar” ispred “Kasine” na Terazijama, gde će aktivisti sa decom prolaznicima farbati jaja za decu iz beogradskih domova “Jovan Jovanović Zmaj” i “Dragutin Filipović Jusa”.
Pored ove javne akcije, u periodu od 22.04. do 26.04. aktivisti Fondacije će takođe farbati jaja i družiti se sa dečicom iz vrtića “Skadarlija”, koja će donirati jaja za drugare iz “Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju” u Sremčici.

Osnovni cilj akcije je ulepšavanje uskršnjih praznika mališanima kojima je to potrebno (pre svega, u beogradskim domovima za nezbrinutu decu, decu bez roditeljskog staranja i decu ometenu u razvoju).

“Želimo da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, da pokrenemo aktivizam kod mladih, da društvu skrenemo pažnju na probleme koji nas okružuju i da pokažemo kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe”, kažu iz fondacije “Osmeh na dar”.

 

Editors choice