Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

2/3

Ne dopušta ti ni da dodirneš njegov mobilni

Ok, njuškanje po mesindžeru nije prihvatljivo, ali ako on strogo pazi da mu je telefon uvek na dohvat ruke i nikad ga ne ostavlja na vidnom mestu, a ako se desi da ti dohvatiš njegov telefon da mu ga dodaš ili želiš da pogledaš koliko je sati, ili te zanimaju funkcije telefona, a on ti ne dopušta ni da ga držiš u ruci, sasvim sigurno nešto krije. Poruke, eksplicitne fotografije i video sadržaje – niko ko nema šta da krije nije “alergičan” na dodirivanje svog telefona.

Svoj dnevni raspored drže u tajnosti

Dok si ti sklona da mu prepričavaš čitav svoj dan, jer želiš da on zna kakvu dnevnu rutinu imaš, da bi znao kada može da očekuje da se nećeš javiti, ni odmah odgovoriti, jer si zauzeta, ili spavaš, on nema nikakvu potrebu da te informiše o tome gde ide, šta radi, kako provodi slobodno vreme. Ne znaš kakva mu je dnevna strukutra i kakve su mu navike, niti da je celu noć proveo negde sa društvom – možda mu nešto o tome izleti danima kasnije i ako ti je čudno zašto ti to već nije rekao, u pravu si, jeste čudno.

Poverenje se ne gradi tako što se privatnost čuva od partnera, naprotiv, partner spada u ono što smatramo privatnošću, a odnos se čuva tako što ne dozvoljavamo da se dešava ono što će ga narušiti i što bismo morali da krijemo od partnera.

Priča različite priče

Kad ponovo priča o nekom događaju, ili pred tobom priča nekom drugom nije u stanju da se drži jedne verzije. Kad to primetiš i posumnjaš i počneš da postavljaš pitanja, dobijaš odgovore koji se razlikuju od onoga što je ranije rekao. A vrlo verovatno dobiješ i nervozno brecanje, u stilu “ti to mene ispituješ” ili “ja se više toga i ne sećam” a možda i zapodene svađu da bi te skrenuo sa traga koji si “nanjušila”. Jer ovo je znak za uzbunu koji ne možeš da ignorišeš.

Ponižava te svojim ponašanjem

On verovatno ima loše mišljenje o ženama i podsvesnu potrebu da im se sveti i to iskazuje kroz ponašanje koje te zbunjuje i ponižava – on prosto koristi tvoje trenutke slabosti da te dodatno “uništi”. On nije neko ko će te utešiti kad si tužna, skloniti se da ti ne smeta ili preuzeti deo tvojih obaveza kad si u užasnoj gužvi, osnažiti tvoje samopouzdanje kad sumnjaš u sebe – već upravo suprotno. Kad si slaba, on će učiniti da se osećaš loše, on će učiniti da se osećaš još gore, bez ikakvog saosećanja za tvoju situaciju. Pomislićeš da imaš posla sa sadistički nastrojenom osobom – a možda i jeste tako.

Editors choice