5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Očekuje da rešavaš njegove probleme

Naravno da ćeš učiniti sve da pomogneš nekome do koga ti je stalo, ali ako počne da se oslanja na tebe na način da ti prebacuje veći deo svojih odgovornosti, to nije prihvatljivo. A i ne rezultira ničim – njemu će stalno biti potrebno sve više pomoći, a tvoja osećanja će biti iskoršćena i zloupotrebljena.

Ne donosi poklone

Znak pažnje za neke bitne datume ne mora da bude više od cveta ubranog usput, par stihova, ljubavnog pisma – bilo čega što on ume sam da napravi ili smisli da ti pokaže da si mu posebna. Onaj ko se baš nikada ne seti tako nečeg, verovatno te i ne doživljava kao posebnu osobu u svom životu.

Ne prihvata tvoje prijatelje i porodicu

Ne mora da ih voli, ali trebalo bi da bude u stanju da prisustvuje tvojim porodničnim skupovima bez preterane neprijatnosti i da se uljudno ponaša prema tvojim prijateljima, jer to su osobe do kojih je tebi stalo i koje su važne u tvom životu. Ni jedan drugi razlog nije potreban.

@nicholasmassa 😘 @gabriellelabuckas

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Ima dvostruke standarde

Njemu je dozvoljeno ono što tebi nije. Da izađe sa prijateljima, da popije, da se ne javi ako nije raspoložen za to, da se ne pravda što je zaboravio obećanje – verovatno smatra da ima prava i na avanture sa strane, a da ti nemaš prava ni da se buniš zbog toga, a kamoli da radiš to isto. On verovatno nije čuo za savremeni dejting, rodnu ravnopravnost, feminizam, a možda nije čuo ni za 21. vek.

Flertuje sa tvojim drugaricama

I nipošto ne priznaje da to čini. On se možda tako ophodi prema svim ženama, ali na koji način to tebe izdvaja od ostalih? Neka i flertuje sa drugim ženama i neka skuplja poene za svoju sujetu ili svoje buduće poteze, ali neprilično ophođenje prema tvojim prijateljicama apsolutno ga diskredituje kao partnera. Da li znaš zašto je ovo na spisku? Zato što se toliko često dešava, kao da muškarce niko do sada nije obavestio da je to sramno i nedopustivo ponašanje. Ili dobro znaju, ali ih nije briga.

Ne želi da definiše vaš odnos

Ukoliko i posle nekoliko meseci dolaziš u neprijatnu situaciju da kad slučajno sretnete nekog njegovog prijatelja ili poznanika, čuješ kako te predstavlja kao prijateljicu, ili samo kaže tvoje ime, dok ga ti svuda predstavljaš kao svog dečka, to je vrlo otrežnjujuće suočavanje. Možda on i nije u vezi, samo ti to ne znaš.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Brankica Milošević

izvor slika : www.instagram.com , www.unsplash.com

Editors choice