Koliko smo već u karantinu? Pet dana, pet nedelja, pet meseci?! Iskreno, prestali smo i da brojimo! Ne vredi opterećivati se brojkom kada ne znamo dokle ćemo ovako. Mi smo svoju zanimaciju svakako našli, a to je priprema raznovrsnog sadržaja za naše čitaoce kao i do sada (samo od kuće!).

Ukoliko bi da filozofiraš o tome šta izolacija uopšte znači – tu smo. Ukoliko se pitaš kako da “preživiš” vanredno stanje bez narušavanja svog mentalnog zdravlja, tu smo. Ukoliko se pitaš koju muziku da slušaš dok se navikavaš na rad od kuće ili šta možeš da gledaš kada završiš sa poslom, opet smo tu. A ukoliko ti je dosta korone i želiš da čitaš bilo šta što nema veze sa trenutnom situacijom, sigurni smo da ćemo ti i tu pomoći.

I ovo nije sve (da, svesni smo da zvučimo kao prodavac iz TV reklame)!

Za naše čitaoce koji ne prestaju da nas prate, i ovih dana naročito vole da provode slobodno vreme na našem sajtu, koji čak vole i da podele svoj omiljeni tekst na svojim društvenim mrežama, pripremili smo dodatnu zanimaciju – stikere za Instagram story (realno, u doba korone društvene mreže prosto cvetaju)!

Ostajem kod kuće čitam WANNABE MAGAZINE i dodajem na story nove omiljene stikere Ostajem kod kuće, čitam WANNABE MAGAZINE i dodajem na story nove omiljene stikere!

Pozovi svoje prijatelje/pratioce da glasaju za svog omiljenog influensera, pošalji im poruku podrške, opomeni ih da ostanu kod kuće, predloži im šta da čitaju. Budi inspiracija, motivacija i dobar primer u ovom izazovnom periodu jer – svi smo mi influenseri!

Koju poruku ćeš ti danas poslati?

Tvoj WANNABE MAGAZINE

Comments