Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Koliko smo već u karantinu? Pet dana, pet nedelja, pet meseci?! Iskreno, prestali smo i da brojimo! Ne vredi opterećivati se brojkom kada ne znamo dokle ćemo ovako. Mi smo svoju zanimaciju svakako našli, a to je priprema raznovrsnog sadržaja za naše čitaoce kao i do sada (samo od kuće!).

Ukoliko bi da filozofiraš o tome šta izolacija uopšte znači – tu smo. Ukoliko se pitaš kako da “preživiš” vanredno stanje bez narušavanja svog mentalnog zdravlja, tu smo. Ukoliko se pitaš koju muziku da slušaš dok se navikavaš na rad od kuće ili šta možeš da gledaš kada završiš sa poslom, opet smo tu. A ukoliko ti je dosta korone i želiš da čitaš bilo šta što nema veze sa trenutnom situacijom, sigurni smo da ćemo ti i tu pomoći.

I ovo nije sve (da, svesni smo da zvučimo kao prodavac iz TV reklame)!

Za naše čitaoce koji ne prestaju da nas prate, i ovih dana naročito vole da provode slobodno vreme na našem sajtu, koji čak vole i da podele svoj omiljeni tekst na svojim društvenim mrežama, pripremili smo dodatnu zanimaciju – stikere za Instagram story (realno, u doba korone društvene mreže prosto cvetaju)!

Ostajem kod kuće čitam WANNABE MAGAZINE i dodajem na story nove omiljene stikere Ostajem kod kuće, čitam WANNABE MAGAZINE i dodajem na story nove omiljene stikere!

Pozovi svoje prijatelje/pratioce da glasaju za svog omiljenog influensera, pošalji im poruku podrške, opomeni ih da ostanu kod kuće, predloži im šta da čitaju. Budi inspiracija, motivacija i dobar primer u ovom izazovnom periodu jer – svi smo mi influenseri!

Koju poruku ćeš ti danas poslati?

Tvoj WANNABE MAGAZINE

Editors choice