Café Doncafé novootvorena je kafeterija u UŠĆE Shopping Centru, namenjena svim ljubiteljima kvalitetne kafe. Pored jedinstvenog doživljaja koje pružaju prepoznatljivi ukusi kafa koje dolaze iz Doncafé-a, specifičnost kafeterije je i enterijer koji u potpunosti dočarava kafu i posetiocima pruža jedinstvenu atmosferu.

Sinisa Danicic gerenalni direktor Strauss a OTVORENA KAFETERIJA CAFÉ DONCAFÉ: Uživanje u autentičnom ambijentu koji dočarava kafu

Izuzetno smo zadovoljni što naš dosadašnji rad na unapređenju tržišta kafe u Srbiji krunišemo otvaranjem kafeterije. Café Doncafé je mesto gde se direktno susrećemo sa našim potrošačima i mesto na kom ćemo moći da oslušnemo njihove želje i potrebe kada je reč o izboru kafa. Takođe, ovo je mesto gde će naše potrošače posluživati vrhunski baristi sa dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu i pravilnom pripremanju napitaka od kafe“ izjavio je Siniša Daničić, generalni direktor kompanije Strauss Adriatic na otvaranju kafeterije.

Stavros Lamprinidis svetski pobednik u pripremanju tradicionalne kafe u kategoriji IBRIK slika 2 OTVORENA KAFETERIJA CAFÉ DONCAFÉ: Uživanje u autentičnom ambijentu koji dočarava kafu

Bogatu ponudu kafeterije čine kafa i različiti napici od kafe, spravljeni od proizvoda iz Doncafé portfolia. U ponudi će biti napici iz espresso kategorije, napravljeni od proizvoda premium brenda Doncafé Professional Espresso, kao i tradicionalna i filter kafa ali i kokteli na bazi kafe. Pored ponude kafa, kafeterija Café Doncafé je za svoje goste pripremila i ponudu hrane, u vidu sendviča, salata i kolača.

Kafeterija CafeDoncafe slika2 OTVORENA KAFETERIJA CAFÉ DONCAFÉ: Uživanje u autentičnom ambijentu koji dočarava kafu

Za dobre vibracije tokom večeri bio je zadužen i svetski prvak u pravljenju tradicionale kafe, Stavros Lamprinidis iz Grčke, koji je svojim umećem u pravljenju kafe oduševio sve prisutne goste.

Djordje Kortina bivsi maneken OTVORENA KAFETERIJA CAFÉ DONCAFÉ: Uživanje u autentičnom ambijentu koji dočarava kafu

Kako bi ugođaj bio potpun, ambijent kafeterije u svim svojim detaljima neodoljivo podseća na kafu i na taj način odražava Doncafé strast i posvećenost ovom napitku. Specifičnost ovog enterijera jeste to što su svi komadi drveta posebno izmereni, projektovani, isečeni i sastavljeni. Svi elementi ovaj doživljaj sveta kafe čine potpunim.

Kafeterija CafeDoncafe slika2 OTVORENA KAFETERIJA CAFÉ DONCAFÉ: Uživanje u autentičnom ambijentu koji dočarava kafu

Kafaterija će biti otvorena svakog dana u nedelji od 9:30 do 22:30 časova. 

Comments