Svake godine ista priča: nekako se baš u decembru setim da renoviram svoj život. Naravno, to renoviranje ne kreće tad, već, zna se, od 1. januara. Zaista ne znam šta je tako simbolično u tim počecima godine, meseca, u tom čuvenom ponedeljku… Kao da početak nekog vremenskog perioda automatski znači i početak sprovođenja neke naše odluke ili, još bolje, početak života! Kao da pre tog ponedeljka nismo ni živeli…

A najomiljenije mi je ono: e, od ponedeljka sam na dijeti, ali zato ceo vikend ne prestajem da jedem! Baš će nam taj početak nedelje mnogo značiti u životu. I u dijeti.

Kako to obično biva, i ovog decembra sam počela da pravim spiskove i planove šta će se to fenomenalno desiti i promeniti u mom životu kada osvane 1. januar 2016. godine. Ipak, ono što je ove godine drugačije jeste to što ću se zaista pridržavati svojih planova. Zaista! Baš sam rešena. Jer, želim da promenim svoj život. Na bolje. I, zapravo, nije to neki klasičan plan tipa puštaću kosu, smršaću, ostaviću cigarete i hraniću se zdravije. Ne. Više je nekako reč o nekom cilju ili mantri ili… Pa, procenite sami.

tumblr mhen002wl31rik09jo1 1280 Ove stvari morate uraditi kako biste PROMENILI svoj život
Comments