Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Uređenje enterijera: Trendovi koji će dominirati tokom ove decenije

2/3

Evo šta je na mom spisku. Prvo, želim da budem mnogo kreativnija i zato ću podsticati svoju kreativnost. Trudiću se da što više pišem, crtam, smišljam bilo šta, razvijam ideje. Kada uključite mozak, svašta vam pada na pamet. A to uopšte nije loše, jer neke vaše zamisli mogu biti jako konstruktivne ne samo za vas lično, već i za posao, karijeru, porodicu. Nemojte da sputavate sebe. Da biste nešto promenili, potrebno je da imate ideju.

Sledeća stvar je više ambiciozna, ali šta sad. Dala sam sebi rok do 30. godine: volim da pišem i volela bih da objavim knjigu, za početak, recimo, dečiju. Suština je da podstičući svoju kreativnost, pronađete ono što vas ispunjava, što volite i prema čemu gajite strast, što u vama budi adrenalin. Kada to “nešto” pronađete, treba vežbati, vežbati, vežbati i raditi na tome da postanete mnogo dobri u tome, da ne kažem najbolji, a onda – šta vas sprečava da tome povetite svoj život i zaradite nešto novca? Privatan biznis? Zašto da ne. Eto jedne zaista dobre promene.

Čitajte, čitajte, čitajte. Čitanje nikada nikome nije naškodilo. A kroz knjige možete da naučite mnogo toga, da pronađete inspiraciju za mnogo štošta, ali na kraju krajeva i da se opustite i zabavite. Ja sam već napravila spisak knjiga koje ove godine moram da pročitam!

tumblr nekptvjdH21u2avcuo1 1280 Ove stvari morate uraditi kako biste PROMENILI svoj život

Editors choice