Evo šta je na mom spisku. Prvo, želim da budem mnogo kreativnija i zato ću podsticati svoju kreativnost. Trudiću se da što više pišem, crtam, smišljam bilo šta, razvijam ideje. Kada uključite mozak, svašta vam pada na pamet. A to uopšte nije loše, jer neke vaše zamisli mogu biti jako konstruktivne ne samo za vas lično, već i za posao, karijeru, porodicu. Nemojte da sputavate sebe. Da biste nešto promenili, potrebno je da imate ideju.

Sledeća stvar je više ambiciozna, ali šta sad. Dala sam sebi rok do 30. godine: volim da pišem i volela bih da objavim knjigu, za početak, recimo, dečiju. Suština je da podstičući svoju kreativnost, pronađete ono što vas ispunjava, što volite i prema čemu gajite strast, što u vama budi adrenalin. Kada to “nešto” pronađete, treba vežbati, vežbati, vežbati i raditi na tome da postanete mnogo dobri u tome, da ne kažem najbolji, a onda – šta vas sprečava da tome povetite svoj život i zaradite nešto novca? Privatan biznis? Zašto da ne. Eto jedne zaista dobre promene.

Čitajte, čitajte, čitajte. Čitanje nikada nikome nije naškodilo. A kroz knjige možete da naučite mnogo toga, da pronađete inspiraciju za mnogo štošta, ali na kraju krajeva i da se opustite i zabavite. Ja sam već napravila spisak knjiga koje ove godine moram da pročitam!

tumblr nekptvjdH21u2avcuo1 1280 Ove stvari morate uraditi kako biste PROMENILI svoj život
Comments