Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/3

Nova godina, nove odluke. Koliko puta si samo krajem godine na papiru napisala sebi podsetnik čemu ćeš od sada težiti, koji su tvoji ciljevi i šta ćeš promeniti, ali nekako vremenom ta lista se izgubi i sve padne u vodu i zaborav. Naravno ovo ne znači da nekih odluka slepo treba da se pridržavaš ali ne bi bilo loše raščistiti sa sobom već na početku koji su tvoji ciljevi, planovi i težnje kao i namere šta bi valjalo u tvom životu ove godine promeniti. Jednom za sva vremena. Učini sebe ponosnom i promeni svoje stavove, ponašanje kao i odnos prema ljudima. Naravno nabolje. I to odmah!

Gorčina koju zadržavamo u sebi

Kada nam je teško da krenemo da se borimo, a često nezadovoljstvo držimo u sebi. Ono polako tinja sve dok ne dođemo u situaciju da doslovno puknemo i razbesnimo se. Neka ova osobina više ne krasi tvoj život. Budi taktičnija i onima koji te nerviraju, frustriraju i dovode do suza jasno stavi do znanja da od sada to više neće tako moći i da je konačno došlo vreme da se sa svim nepravdama i ljudima uhvatiš u koštac. Zaslužuješ da te poštuju, a ne da te svako rasplače kada je i on sam besan i bezvoljan.

Uvek biti tu za druge

Lepo je pomoći i naći se prijateljima, kolegi ili dečku kada im je pomoć najpotrebnija, ali šta je sa tvojim potrebama? Nemoj sebe stavljati u drugi plan i od sada sama sebi budi na prvom mestu. Nije najzahvalnija uloga biti nečije rame za plakanje, te stoga od ove godine budi manje tolerantnija, oštrija i privrženija sebi.

prijateljstvo Ovo je lista novogodišnjih odluka za SVE nas!

Editors choice