Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Nova godina, nove odluke. Koliko puta si samo krajem godine na papiru napisala sebi podsetnik čemu ćeš od sada težiti, koji su tvoji ciljevi i šta ćeš promeniti, ali nekako vremenom ta lista se izgubi i sve padne u vodu i zaborav. Naravno ovo ne znači da nekih odluka slepo treba da se pridržavaš ali ne bi bilo loše raščistiti sa sobom već na početku koji su tvoji ciljevi, planovi i težnje kao i namere šta bi valjalo u tvom životu ove godine promeniti. Jednom za sva vremena. Učini sebe ponosnom i promeni svoje stavove, ponašanje kao i odnos prema ljudima. Naravno nabolje. I to odmah!

Gorčina koju zadržavamo u sebi

Kada nam je teško da krenemo da se borimo, a često nezadovoljstvo držimo u sebi. Ono polako tinja sve dok ne dođemo u situaciju da doslovno puknemo i razbesnimo se. Neka ova osobina više ne krasi tvoj život. Budi taktičnija i onima koji te nerviraju, frustriraju i dovode do suza jasno stavi do znanja da od sada to više neće tako moći i da je konačno došlo vreme da se sa svim nepravdama i ljudima uhvatiš u koštac. Zaslužuješ da te poštuju, a ne da te svako rasplače kada je i on sam besan i bezvoljan.

Uvek biti tu za druge

Lepo je pomoći i naći se prijateljima, kolegi ili dečku kada im je pomoć najpotrebnija, ali šta je sa tvojim potrebama? Nemoj sebe stavljati u drugi plan i od sada sama sebi budi na prvom mestu. Nije najzahvalnija uloga biti nečije rame za plakanje, te stoga od ove godine budi manje tolerantnija, oštrija i privrženija sebi.

prijateljstvo Ovo je lista novogodišnjih odluka za SVE nas!

Editors choice