Tiffany Haddish je među prvima dobila nagradu za najbolju glumicu i ulogu u filmu “Like a Boss“, a priliku da održi govor iskoristila je da podrži sve one koji su se u toku ove godine borili sa anksioznošću i depresijom, i kaže koliko je značajno voleti sebe, pre svega. Nakon nje, nagradu za najbolji dnevni talk show dobila je Ellen DeGeneres, bez obzira na svu dramu oko toksičnog poslovnog okruženja u kojoj se našla i za koje je bila optužena ove godine. Ona se u svom govoru dotakla ove teme, rekavši kako ova nagrada nije samo njena, već i celog njenog tima, koji svaki dan daje 100% sebe u njihov zajednički projekat – na čemu im je ona izuzetno zahvalna. Iznenađenje je možda nakon toga bila nagrada za najbolju seriju u 2020. godini koja je otišla ostvarenju “Gray’s Anatomy“, koja je ušla u svoju petnaestu godinu postojanja i sedamnaestu sezonu.

Uz klasične nominacije i nagrade, People’s Icon nagradu dobila je legendarna muzičarka Jennifer Lopez, dok je Fashion Icon nagradu dobila neverovatna Tracee Ellis Ross. Jennifer nas je sve podsetila na važnost porodice, prijatelja i ljubavi i činjenicu da bi svi trebalo da čuvamo jedni druge i budemo nežni i pažljivi, odnosno da ne zaboravimo koliko je ljudski kontakt značajan i poseban. Takođe, ona se osvrnula i na činjenicu da joj kao latinoamerikanki i ženi nije bilo nimalo lako da izgradi svoju karijeru i dala je nadu svim mladim ženama da nije nemoguće da ipak ostvare svoje snove, ma koliko im se nekada činilo da je to nemoguće.

Sjajnu glumicu, pevačicu i voditeljku Tracee predstavio je njen prijatelj, rep muzičar Tyler The Creator, koji je najavio kao ženu sa jačinom i slobodom koje se retko nalaze kod bilo koga danas. Tracee je jednostavno rekla kako je moda način komunikacije, i kako modom možemo izraziti sebe i svoj stav, odnosno da ono što nosite “unutra” – prenesete spolja. Sve druge dobitnike možete pronaći ovde, na Instagram stranici People’s Choice nagrada, a nakon toga uživajte u govorima dobitnika i njihovim ostvarenjima koja su im donela ove jedinstvene nagrade.

Naslovna fotografija: instagram.com/peopleschoice

Jovana

Comments