Znamo, nismo više tinejdžerke i ne držimo postere svojih omiljenih glumaca i pevača na zidovima iznad kreveta, ali… to ne znači da i ovako odrasle, i dalje krišom ne pratimo Instagram profile omiljenih holivudskih glumaca, koji ne samo što su sjajni u svojim ulogama na velikim ekranima, već nam i van njih pokazuju svoje džentlmenske osobine. Iskreno, nemojmo se praviti da ponekad filmove poput “Crazy, Stupid, Love” ne gledamo samo zbog toga što se u njima pojavljuje Ryan Gosling u odelu, a zatim i bez majice, i zato – uživajte u ovoj listi pravih holivudskih šmekera modernog doba. Možete kroz nju proći sa najboljom drugaricom, a zatim kreirati listu filmova u kojima ćete gledati neke od ovih glumaca u glavnim ulogama, da vas spremno čeka za sledeći girls night.

Chris Evans

Holivudski glumac Chris Evans definitivno zaslužuje prvo mesto na našoj listi, i to ne samo zbog toga što je i dalje singl (ok, koliko košta prekookeanska avionska karta?). On nam je više puta pokazao kako je i van ekrana pravi džentlmen, i muškarac koji je veoma brižan prema svojim koleginicama. Poznat nam po svojoj ulozi čuvenog stripskog junaka Kapetana Amerike, ali nam je isto tako poznat i kao čovek koji je na dodeli nagrade Oskar poveo svoju mamu, koji je uvek ustajao da ženske koleginice uhvati pod ruku i sprovede uz visoke stepenice kada su na visokim potpeticama, ali ih i branio od seksističkih komentara na konferencijama za novinare – a i zaista, da li ste videli slađu fotografiju muškarca od ove iz priloga, na kojoj leži sa svojim, naravno, usvojenim, psom?

Tom Hiddleston

Iako je Tom Hiddleston Britanac, možemo ga slobodno svrstati u kategoriju holivudskih srcolomaca – s obzirom na to da ima svetski uspešnu glumačku karijeru. On nam je takođe možda najpoznatiji po svojoj ulozi stripskog negativca, Lokija, iz trilogije filmova “Thor”, ali njegove uloge mnogobrojne su i raznovrsne. On među ženskom holivudskom populacijom važi za pravog džentlmena koji uvek svoje koleginice stavlja na prvo mesto, a javno podržava feminizam i učestvuje i u projektima koji se upravo fokusiraju na poziciju žene u svetu glume, kao što je kratak film pod nazivom “Leading Lady Parts”.

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds je možda poznat kao holivudski šaljivdžija, ali isto tako – poznat je i kao sjajan suprug i otac. On je u braku sa glumicom i lepoticom Blake Lively, a zajedno imaju troje dece. Za njih bismo mogli reći da su jedan od naših omiljenih poznatih parova koji uživaju u tome da se šale jedno sa drugim na društvenim mrežama, iz čega se zapravo vidi njihova iskrena i velika ljubav. Iako nam je Ryan najpoznatiji po ulogama u komedijama kao što su “Deadpool”, “The Proposal” i “Just Friends”, mi znamo da je on profesionalan i zaista ozbiljan glumac.

Comments