Jake Gyllenhaal

Još jedan od glumaca koji je definitivno osvojio naše srce je Jake Gyllenhaal, koji čini nam se izgleda sve bolje i bolje iz godine u godinu. Iako je još kao mlad pokazao neverovatan talenat svojom ulogom u filmu “Donnie Darko”, on je nastavio da se razvija kako kao osoba, tako i kao glumac. Nismo ni same sigurne koje bismo od njegovih filmova izdvojile kao najbolje, jer se on toliko uspešno menja iz uloge u ulogu, ali možda biste mogli pogledati filmove “Prisoners”, “Nightcrawler”, “Nocturnal Animals” i “Love & Other Drugs”. Jake je poznat i po svom divnom odnosu sa rođenom sestrom, takođe glumicom Maggie Gyllenhaal, čiju karijeru podržava u potpunosti.

Ryan Gosling

Još jedan Ryan na našoj listi, Ryan Gosling, važi za holivudskog srcolomca već skoro dve decenije, i čini nam se da ne namerava da siđe sa svog trona. On nam je osvojio srce još svojom čuvenom ulogom u jednom od najpoznatijih romantičnih filmova pod nazivom “The Notebook”, a zatim je svoj status šmekera nastavio da gradi ulogama u filmovima “Blue Valentine”, “Crazy, Stupid, Love” i “La La Land”. Uh, možda bismo već večeras pogledale neki od ovih filmova!

Chris Pratt

I za kraj, još jedan Chris! Chris je poznat kao pravi holivudski good guy, a njegova najistaknutija uloga je možda uloga junaka Petera Quilla u serijalu filmova “Guardians of  the Galaxy”. Takođe, skoro smo ga mogli videti i u novoj verziji filma “Jurassic World: The Ride”, a radujemo se i njegovim budućim ulogama. Chris je sjajan otac, a skoro je postao otac i po drugi put, i mi se istopimo svaki put kada ga vidimo sa porodicom.

Naslovna fotografija: instagram.com/goslingdaily

Jovana Pantić

Comments