I poznate ličnosti su ljudi kao i mi, i oni imaju niz interesovanja i hobija koji nisu vezani za njihove poslove. Iako nam nekada izgleda kao da nemamo ništa zajedničko sa planetarno popularnim osobama, istina je da i oni svoje slobodno vreme provode slično kao i mi. Ovo su neki od najinteresantnijih, ali i najneobičnijih hobija naših omiljenih poznatih ličnosti.

Beyoncé

Tokom jednog od poslednjih intervjua pevačica je otkrila da na svom imanju ima na desetine hiljada pčela i da se već duže vreme bavi pravljenjem meda. Iako je počela da pravi med jer je želela da zaleči alergiju svojih ćerki, briga o pčelama je veoma ispunjava i u njoj pronalazi mir, a uključena je i u ceo proces pravljenja meda.

Nicole Kidman

Nicole Kidman nam možda ne izgleda kao zavisnik od adrenalina, ali istina je da je njen omiljeni hobi skakanje padobranom. Ne samo da ima više različitih dozvola, već je i lincenirani instruktor i u slobodno vreme često drži časove za druge žene.

Brad Pitt

Jedan od najpoznatijih glumaca uživa u igranju sa keramikom i pravljenju originalnih mozaika i skulptura. Ovaj hobi otkrio mu je veoma dobar i veoma poznat prijatelj, Leonardo di Caprio.

Paris Hilton

Paris je jedna od žena koje iznenađuju u svakom pogledu, a javnost je bila šokirana njenom izjavom da joj je omiljeni hobi hvatanje žaba. Na svom ranču u Nevadi često ide da hvata žabe koje na kraju pušta nazad u prirodu. Osim ovog čudnog hobija, Paris obožava da obilazi izložbe prastarih radija, a tokom godina je i sama naučila da restaurira veoma stare komade.

Comments